in

AngryAngry

Οργή στην Κρήτη για την αποφυλάκιση του Σειραγάκη- «Δεν έχει δείξει μεταμέλεια»

Μεγάλη είναι ο οργή στην Κρήτη για την αποφυλάκιση του Νίκου Σειραγάκη, του παιδόφιλου προπονητή ο οποίος βρίσκεται εκτός φυλακών αν και είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλακή για ασέλγεια σε βάρος 36 ανηλίκων.

  • «Το μαύρο σύννεφο που έπεσε στην κοινωνία της Κρήτης το 2011 συνεχίζει να υφίσταται. Είναι αδιανόητη η οργή και η θλίψη της κοινωνίας. Η δικογραφία αφορούσε δύο χρόνια από τη δράση του, όμως καθ’ ομολογίαν του αναφέρεται σε περισσότερα χρόνια δράσης και μεγαλύτερο αριθμό παιδιών. Το δεύτερο που πρέπει αν συνειδητοποιήσει κανείς στην υπόθεση αυτή είναι ότι υπήρξε αμετανόητος» δήλωσε στο MEGA o δικηγόρος Βαγγέλης Κοτζαμπασάκης.

Αυτό που επισήμανε από την πλευρά του ο δικηγόρος Βαγγέλης Μουνδριανάκης είναι ότι ο Σειραγάκης δεν έχει δείξει κανένα σημάδι μεταμέλειας.

«Η δικαιοσύνη στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό στην εκδίκαση της υπόθεσης του καταδικασμένου έκανε στο ακέραιο το καθήκον της και επέβαλε 401 κάθειρξης. Εμείς αγωνιζόμαστε ο άνθρωπος αυτός να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στις φυλακές, γιατί είναι αμετανόητος. Δεν έχει δείξει κανένα σημάδι όπου έχει συναισθανθεί την εγκληματικότητά του, τη διάθεσή του να δολοφονήσει παιδικές ψυχές και δεν έχει δείξει μεταμέλεια» είπε χαρακτηριστικά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Ριφιφί σε φαρμακείο. Άνοιξαν τρύπα στο διπλανό κατάστημα και…

Google Drive – Αυτό είναι το «μυστικό» που ελάχιστοι χρήστες γνωρίζουν!