in

AngryAngry

Οργή στην Κρήτη – Χειροπέδες στον ναυτικό για τον βιασμό 14χρονης

Στην σύλληψη ενός 43χρονου προχώρησαν οι αρχές καθώς κατηγορείται για βιασμό μίας ανήλικης. Ο 43χρονος απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης.
Θοδωρής Παναγιωτίδης

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες χθες, από τις Λιμενικές Αρχές Ηρακλείου Κρήτης, ένας 43χρονος Έλληνας και υπάλληλος στο πλοίο «KRITI II» που αναζητείτο από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

  • Ειδικότερα, ο 43χρονος αφού απέκτησε επαφή με μία 14χρονη, μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης από τον Οκτώβριο, στο πλαίσιο βίντεο-συνομιλιών προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις.

Ακόμη, όπως προέκυψε από την έρευνα, σε επακόλουθες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ τους, ο κατηγορούμενος προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις παρά τη θέληση της ανήλικης.

Τα ανωτέρω κατήγγειλε η ανήλικη με τους γονείς της στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα αρμόδια εργαστήρια για εξέταση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θυσίες, σ3ξ και ο Άγγελος του Θανάτου – Η κηδεία ενός… ηγέτη

Λαμία – Βίντεο-ντοκουμέντο με την τρελή πορεία αυτοκίνητου που έπεσε σε δυο σταθμευμένα οχήματα