in

Οργή για το σχόλιο της Μέγκαν για την Κέιτ – Είναι υποκρίτρια, σε αυτή τη φωτό είχε κάνει ακριβώς το ίδιο

Η Μέγκαν Μαρκλ πήρε θέση χθες για την παραποιημένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της, λέγοντας πως η ίδια δεν θα έκανε ποτέ αυτό το λάθος, τώρα όμως οι χρήστες των social τη χαρακτηρίζουν υποκρίτρια, καθώς έκανε ακριβώς το ίδιο πριν από τρία χρόνια. Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί με την «επεξεργασμένη» φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της για τη Γιορτή της Μητέρας, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να παραδέχεται -και να ζητάει συγγνώμη γι’ αυτό- πως «πειραματίστηκε με την επεξεργασία», πηγές από το περιβάλλον του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πήραν θέση και είπαν ότι, εάν εκείνοι είχαν κάνει το ίδιο λάθος με την Κέιτ, θα είχαν «εκμηδενιστεί», προσθέτοντας πως η δούκισσα του Σάσεξ δεν θα είχε κάνει ποτέ λάθος, λόγω της «τεράστιας προσοχής που δίνει στη λεπτομέρεια». Τώρα όμως, ένα podcast, που ήρθε ξανά στην επιφάνεια, αποκάλυψε πως η ασπρόμαυρη φωτογραφία του ζευγαριού από το 2021, που χρησιμοποιήθηκε για να ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ, ήταν παραποιημένη. Ο φωτογράφος Misan Harriman, με έδρα το Λονδίνο, είχε μιλήσει για το πώς άλλαξε τη φωτογραφία τους, η οποία τραβήχτηκε σε ένα λιβάδι, ώστε να φαίνεται πως βρίσκονται κάτω από μια ιτιά.

  • Μιλώντας στο podcast «Private Passions» του BBC Radio 3, ο επί χρόνια φίλος των Σάσεξ είχε δηλώσει ότι «είναι εκπληκτικό τι μπορείς να κάνεις με την τεχνολογία», εξηγώντας πώς δημιουργήθηκε η τελική εικόνα και περιγράφοντάς την ως «εμβληματική φωτογράφιση». Αποκάλυψε ότι τράβηξε τη φωτογραφία εξ αποστάσεως, καθώς βρισκόταν σε διαφορετική τοποθεσία από το βασιλικό ζεύγος κατά τη διάρκεια της πανδημίας και χρησιμοποίησε τεχνολογία που του επέτρεψε να επικοινωνήσει με τους Σάσεξ, λέγοντάς τους πώς να ποζάρουν, ενώ από απόσταση «πατούσε το κλείστρο» από ένα εντελώς διαφορετικό μέρος. Ο παρουσιαστής του podcast τότε τον ρώτησε: «Δεν ήταν στην πραγματικότητα κάτω από μια ιτιά, έτσι δεν είναι; Ήταν ξαπλωμένοι σε ένα λιβάδι, έτσι δεν είναι;», με τον φωτογράφο να απαντά: «Ναι, ήταν χαμένοι στην αγάπη τους, στο σπίτι τους, στον κήπο τους, άνετα, γιορτάζοντας τη νέα χαρά».

Το podcast αυτό ήρθε ξανά στην επιφάνεια μετά το σχόλιο πηγών προσκείμενων στους Σάσεξ που δήλωσαν πως η Μέγκαν και ο Χάρι δεν θα έκαναν ποτέ αυτό το λάθος, με τη βασιλική εμπειρογνώμονα Άντζελα Λέβιν να τους χαρακτηρίζει «υποκριτές». Μιλώντας στη Sun, δήλωσε: «Ένα δέντρο ήταν πειραγμένο στη φωτογραφία τους για να δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερο σκηνικό, οπότε πώς τολμάει το στρατόπεδό τους να λέει κάτι για το στρατόπεδο της Κάθριν;». Κι όλα αυτά την ώρα που η πριγκίπισσα της Ουαλίας λέγεται ότι «νιώθει δυστυχισμένη» μετά τη θύελλα που προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την πειραγμένη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το παλάτι του Κένσινγκτον την Κυριακή για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας. Τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία έσπευσαν να εκδώσουν ανακοινώσεις απόσυρσης της φωτογραφίας, σημειώνοντας πως ήταν «πειραγμένη». Από την πλευρά τους, οι βασιλικοί θαυμαστές αναρωτιούνται τι πραγματικά συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον, με τις θεωρίες συνωμοσίας να δίνουν και να παίρνουν.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Λύτρας για την 12χρονη στον Κολωνό – «Απαράδεκτη η εισαγγελική πρόταση»

Αυτός είναι ο καρπός που ρυθμίζει το σάκχαρο και προστατεύει καρδιά και εγκέφαλο