in

LoveLove OMGOMG

Ορφέας Αυγουστίδης – «Στη σχέση με τη σύζυγό μου υπάρχουν απογοητεύσεις και εντάσεις, σκεφτόμαστε να κάνουμε δεύτερο παιδί»

Για τη σχέση με τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά, και τον γιο τους, Αχιλλέα, μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη.

«Θα ήθελα να είμαι περισσότερο ρομαντικός. Πλέον είμαι πιο πολύ από ότι ήμουν παλιά, δεν είμαι όμως τόσο όσο όταν ήμουν μικρός. Είχα προσπαθήσει να καταλάβω τους γονείς μου πριν γίνω ο ίδιος μπαμπάς. Καταλαβαίνεις τους γονείς σου, τους αποδέχεσαι και δημιουργείς μια καινούργια σχέση από την οποία περισσεύουν οι θυμοί και τα χρέη και όλα αυτά.

Τώρα κοιτάζω εμένα σε σχέση με το πως ήμουν μικρός. Ξε-θυμώνω δηλαδή με κάποια κομμάτια δικά μου, σε σχέση με συμπεριφορές που είχα, ανασφάλειες που μπορεί να είχες αδούλευτες να σε στοιχειώνουν, κάπως αποδέχομαι πλέον και δικά μου κομμάτια που μπορεί να είχα και να μη θυμόμουν» ανέφερε αρχικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Όλες οι στιγμές με τον Αχιλλέα, τον γιο μου, είναι όμορφες. Το γέλιο του και ο τρόπος που αντιδρά στα χάδια μας και τις αγκαλιές μας είναι μαγικός. Σε μια σχέση είναι φυσιολογικό να υπάρχουν όλα, και η απογοήτευση και μια ένταση. Όλα είναι φυσιολογικά, και δεν είναι εύκολο, εννοείται. Αλλά, όταν κερδίζεις μια μάχη που δεν είναι εύκολη, η ικανοποίηση είναι τεράστια

Είναι κι αυτό που σε φέρνει πιο κοντά με τον άλλον και σε δυναμώνει» είπε σε άλλο σημείο ο Ορφέας Αυγουστίδης για τον γιο του και τη σχέση με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά.

Όσο για το κατά πόσο είναι υποστηρικτικό το περιβάλλον τους στην ανατροφή του παιδιού τους, είπε, «Οι τρίτοι που μπαίνουν σε ένα ζευγάρι για να βοηθήσουν στη φροντίδα του παιδιού πρέπει να ακολουθούν τον βηματισμό των πρώτων. Αυτό το έχουμε καταφέρει. Υπάρχει πολύς σεβασμός από το περιβάλλον μας σε σχέση με αυτό που θέλουμε κι εμείς για τον Αχιλλέα, και από την οικογένεια της Γεωργίας, τους γονείς μου, την αδερφή μου, από όλους»

«Φυσικά και υπάρχει η σκέψη να αποκτήσουμε ακόμη ένα παιδί. Μακάρι να είμαστε τυχεροί και να πολλαπλασιαστούμε» κατέληξε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πύργος ΤΩΡΑ – Απαντήσεις ζητά η οικογένεια της 28χρονης που βρέθηκε απαγχονισμένη στα κρατητήρια

Τηλεοπτική βόμβα – Στον ΑΝΤ1 ο “Έρωτας φυγάς” από φέτος. Η ζώνη προβολής και το ερωτηματικό με τα επεισόδια…