in

OMGOMG

Ορέστης Τζιόβας – «Θεωρούσαν ότι έχω αποτύχει, το έβλεπα στα μάτια τους

«Έχω βρεθεί χρεωμένος αρκετές φορές, όχι όμως από σπατάλες και αλόγιστα έξοδα, όπως στην περίπτωση του ήρωα. Έχω βρεθεί χρεωμένος λόγω των δυσκολιών του επαγγέλματος. Γι’ αυτό και έκανα διάφορα επαγγέλματα εκτός καλλιτεχνικού χώρου και θα το ξαναέκανα αν χρειαστεί. Το θέμα της επιβίωσης είναι πάρα πολύ σημαντικό για να βάλεις μπροστά το θέμα της αξιοπρέπειας. Εγώ δεν το είδα ποτέ αναξιοπρεπές να κάνω ένα άλλο επάγγελμα εκτός του ηθοποιού. Ήξερα από μικρός ότι λόγω της ανασφάλειας και της ανεργίας που επικρατεί στην υποκριτική, μπορεί να χρειαστεί να κάνω κάποιο άλλο επάγγελμα, γι’ αυτό δεν το είδα ποτέ σαν κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ορέστης Τζιόβας, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν».

 

  • Για τα περίεργα βλέμματα που δέχτηκε σχετικά με την επιλογή του να δουλέψει σε καφετέρια, δήλωσε: «Έβλεπα στα μάτια τους ότι θεωρούσαν ότι έχω αποτύχει. Κάποιοι έλεγαν μπράβο που κάνω κάποια άλλη δουλειά, σαν να έκανα κάτι ηρωικό. Πολύ συχνά μου έλεγαν “Πωπω δουλεύεις εδώ ε;”. Καταλαβαίνω τι μπορεί να σκέφτονταν, αλλά εγώ δεν το βίωνα σαν κάτι κακό. Νομίζω όμως ότι κανείς μας δεν θα έπρεπε να κάνει άλλη δουλειά, αλλά όλοι να βιοποριζόμαστε από το επάγγελμά μας».

Για το γεγονός ότι ηθοποιοί επιλέγονται σε ρόλους με κριτήριο τους followers του στα κοινωνικά δίκτυα, τόνισε: «Όταν ο παραγωγός βάζει χρήματα για να πάρει πίσω χρήματα, ένας τρόπος για να υπολογίσει την εμπορική και όχι την καλλιτεχνική αξία των ηθοποιών είναι και το instagram, κακά τα ψέματα. Μπορώ να αιτιολογήσω αυτό που συμβαίνει, χωρίς να το επικροτώ. Είναι μία ρηχή σκέψη αλλά την κατανοώ από έναν άνθρωπο που είναι απλώς επιχειρηματίας και κοιτάει μόνο την εμπορικότητα».

«Δεν σκέφτομαι να παντρευτώ ξανά. Το καμπανάκι της πατρότητας έχει χτυπήσει λίγο, δειλά. Περιμένω να νιώσω εγώ το πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Όλα είναι πολύ ρευστά. Προς το παρόν δεν έχω την ανάγκη να το κυνηγήσω, ούτε υπάρχει στη ζωή μου κάποιος άνθρωπος που θα με κάνει να πω ότι θέλω να δημιουργήσω μαζί του οικογένεια», είπε κλείνοντας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Στο Instagram υπάρχουν ψεύτικοι followers, ψεύτικα θετικά ή αρνητικά σχόλια και είναι δωρεάν να ακολουθήσεις κάποιον. Δεν σημαίνει ότι θα πληρώσει κιόλας ο κόσμος για να σε δει σε ένα θέατρο ή ότι θα δει με το ζόρι μια πολύ κακή σειρά. Κάθε μέρα τα βλέπουμε τα αποτελέσματα – κι ας κρύβονται κάτω από το χαλί των επιδοτήσεων / επιχορηγήσεων…

Όλοι προσεύχονται για τη 14χρονη Χριστίνα που χαροπαλεύει – «Βοήθα Παναγιά μου»

Οι γονείς του Καμπανού για την απόφαση – «Μεγάλη ηθική δικαίωση αλλά το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω»