in

AngryAngry OMGOMG

Ορέστης Τσάνγκ – «Οι παλαίουρες του Survivor βρίσκουν την εύκολη οδό στη μικροαπατεωνιά»

O Ορέστης Τσάνγκ παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star το πρωινό της Πέμπτης στο STAR. Μεταξύ άλλων, ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης δηλώνοντας χαρούμενος για το γεγονός ότι δεν βρέθηκε ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

Ειδικότερα, ο Ορέστης Τσάνγκ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δέχθηκα και γω πρόταση να συμμετάσχω στο Survivor All Star και είμαι πολύ χαρούμενος που τη φετινή σεζόν δεν συμμετείχα και είχα τελικά δίκιο. Με έχει λίγο απογοητεύσει. Δεν νομίζω ότι φταίνε οι ίδιοι οι παίκτες όσο η παραγωγή (σ.σ. για την αποδόμηση του παιχνιδιού). Πίστευε ότι με την ίδια συνταγή, ή μια συνταγή περισσότερου ριάλιτι, θα είχε πετύχει το Survivor All Star».

«Είναι κακό για την ίδια την παραγωγή, για το ίδιο το πρόγραμμα ακόμη και για τους ίδιους τους παίκτες γιατί αποδυναμώνει το ίδιο το πρόγραμμα. Οπότε όλοι αυτοί οι «παλαίουρες» προσπαθούν να βρουν την εύκολη οδό ώστε να κάνουν την μικροκλεψιά ή την μικροαπατεωνιά».

«Φταίει το θύμα ή ο θύτης; Στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι φταίνε και οι δυο γιατί έχουμε φάει από τα σκουπίδια, το έχω παραδεχθεί και γω αυτό, αλλά δεν γινόταν κατ’ εξακολούθηση και δεν είχαμε λεφτά πάνω μας για να πάρουμε κάτι από τους ντόπιους» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ορέστης Τσάνγκ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Με τις ευλογιες της παραγωγης και του Ατζουν , αν ηθελαν θα ειχαν κοψει τα παντα. Ο Ατζουν ηξερε εξ αρχης οτι δεν μπορει ενας ανθρωπος να αντεξει εξι μηνες σε αυτες τις συνθηκες. Οποτε επιμηκυνε με τον χρονο για να βγαλει χρηματα, αλλα αφησε λασκα και τους παικτες ωστε να αντεξουν. Ολοι εχουν παρει κιλακια παντως εκτος του αρπαγμενου μονιμως Τακη, που φανταζομαι οτι κατι θα τσιμπαει και ο ιδιςο αλλα δεν δινει πολλα λεφτα για αυτο

Θρήνος για τον 14χρονο που σκοτώθηκε σε βόλτα με το ποδήλατο- «Ήρθε η μάνα του…»

Κόπηκε το κόμμα του Μπογδάνου