in

CryCry LOLLOL

Όποτε θυμούνται χαίρονται στον ANT1 – Ξανά το όνομα της Αραβανή για τον Λιάγκα

Ότι συζητιόταν πριν από έναν χρόνο, φαίνεται να έχει «πέσει» ξανά στο τραπέζι. Ότι θυμούνται χαίρονται. Αναφέρομαι στη σκέψη του Γιώργου Λιάγκα να εντάξει στο δυναμικό της εκπομπής του (για τα εμπορικά και το πάνελ στα gossip θέματα) την Ευαγγελία Αραβανή.

  • Μία σκέψη που είχε και πέρυσι, αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε καθώς το κανάλι έκρινε ότι η Δούκισσα Νομικού είναι πιο κατάλληλη για αυτό το ρόλο. Οι σχέσεις Λιάγκα και Αραβανή είναι εξαιρετικές και εκείνος νιώθει ότι καταλαβαίνει και δέχεται το χιούμορ του. Σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι, αυτή τη φορά ο Λιάγκας έχει το πάνω χέρι καθώς αποδείχθηκε η επιλογή του ΑΝΤ1 για τη Νομικού αποδείχθηκε «βατερλώ».

Προτεραιότητα του σταθμού παραμένει, ωστόσο, η Κατερίνα Στικούδη με το περιβάλλον της να διαρρέει πως δύσκολα θα αφήσει την οικογένεια της «Barking well media», στην οποία ανήκει τα τελευταία δύο χρόνια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Εκει στον ΑΝΤ1 εχουν το ακαταλογιστο , αποφασιζουν εκεινη για το ποιος εχει χημεια με τον Λιαγκα; Ο ανθρωπος ξερει τι κανει και θα ανεβασειπερισσοτερο τα νουμερα αν τον αφησουν να στησει το Πρωινο οπως εκεινος νομιζει

Κλάμα – Έκαναν πρόταση απο το Dragon’s Den σε πρώην της Καινούργιου

Νοσοκομείο Αιγίου – Ασθενής έδειρε γιατρούς και την άλλη μέρα πήγαν οι συγγενείς του για…