OPEN – Στο «στόχαστρο» και το δίδυμο του STAR ως φθηνή λύση;

1 Min Read

Λέτε να έχουμε ανταλλαγή εκπομπών; Αυτό που ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες θέλει το OPEN αντιλαμβανόμενο πως κατά πάσα πιθανότητα χάνει την Ελένη Τσολάκη με προορισμό του STAR, να βάζει στο «στόχαστρό» του το δίδυμο Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου.

 

  • Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το χθεσινό μας ρεπορτάζ σχετικά με επαφές της Ιωάννας Μαλέσκου για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Εξάλλου, στο OPEN υπάρχουν κάποιες ανοιχτές ζώνες που είναι πιθανό τη νέα σεζόν να ενεργοποιηθούν, όπως η καθημερινή μεσημεριανή ζώνη και αυτή του Σαββατοκύριακου. 

  • Το δίδυμο Παύλου-Χατζίδου ξεκίνησε από το OPEN το 2020 στο «ΚαλοκαίριNot», ενώ είναι μία άκρως οικονομική λύση που ταιριάζει με τις δυνατότητες του σταθμού της Παιανίας.
Share This Article