in

CryCry LOLLOL

OPEN – Στο «στόχαστρο» και το δίδυμο του STAR ως φθηνή λύση;

Λέτε να έχουμε ανταλλαγή εκπομπών; Αυτό που ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες θέλει το OPEN αντιλαμβανόμενο πως κατά πάσα πιθανότητα χάνει την Ελένη Τσολάκη με προορισμό του STAR, να βάζει στο «στόχαστρό» του το δίδυμο Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου.

 

  • Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το χθεσινό μας ρεπορτάζ σχετικά με επαφές της Ιωάννας Μαλέσκου για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Εξάλλου, στο OPEN υπάρχουν κάποιες ανοιχτές ζώνες που είναι πιθανό τη νέα σεζόν να ενεργοποιηθούν, όπως η καθημερινή μεσημεριανή ζώνη και αυτή του Σαββατοκύριακου. 

  • Το δίδυμο Παύλου-Χατζίδου ξεκίνησε από το OPEN το 2020 στο «ΚαλοκαίριNot», ενώ είναι μία άκρως οικονομική λύση που ταιριάζει με τις δυνατότητες του σταθμού της Παιανίας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

  1. Καλύπτουν το κενό της Μαλεσκου; Αφού οι αλλαγές θα γίνουν από Σεπτέμβρη άρα και η Μαλεσκου λογικά θα επανέλθει Σεπτέμβριο. Μπορεί να θέλουν να τους βάλουν στο καθημερινό πρωινό του όπεν γιατί για το μέσο όρο του όπεν το δίδυμο είναι αξιοπρεπές. Πάνω από τα ποσοστά της Μαγγίρα κάνουν το δίδυμο στο σταρ άρα ίσως τους θέλει το όπεν. Αν και εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου ειδικά ο Ετεοκλής

Ειρήνη Κολιδά – «Τα πάντα στο Survivor είναι στημένα για την τηλεθέαση»

«Μοντέλο Φιλιππίδη» για τις σειρές του Γεωργούλη. Σταματούν οι επαναλήψεις τους μέχρι να…