in

Ολυμπιακός ΤΩΡΑ – Υποδοχή ηρώων στο «Ελ. Βενιζέλος» για τους θριαμβευτές της Βαρκελώνης

Κόκκινο βάφτηκε για άλλη μια φορά το πρωί της Πέμπτης το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που συγκεντρώθηκαν για να υποδεχθούν τους παίχτες της ομάδας μπάσκετ η οποία με τη νίκη της στη Βαρκελώνη κόντρα στη Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στο Final 4 της Euroleague όπου στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

  • Με καπνογόνα στα χέρια οι ερυθρόλευκοι οπαδοί αποθεώσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίχτες του αλλά και τους προέδρους της κόκκινης ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

    Δείτε φωτογραφίες

    olympiakos-venizelos
    olympiakos-venizelos2
    olympiakos-venizelos3
    olympiakos-venizelos4
    olympiakos-venizelos5

    Ο Ολυμπιακός «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα σε Game 5 και προκρίθηκε στο Final Four του Βερολίνου με νίκη… καρδιάς που πανηγυρίστηκε έντονα στο παρκέ με τους προέδρους του Ολυμπιακού να μπαίνουν και αυτοί στο γήπεδο, ώστε να πανηγυρίσουν με τους παίκτες.

    6214319
    6214334
    6214290
    6214301
    6214258
  • Φυσικά όλος ο πάγκος και οι παίκτες που βρισκόταν εκτός 12άδας έγιναν ένα κουβάρι, ενώ λίγο αργότερα οι φίλοι των Πειραιωτών αποθέωσαν τους παίκτες, στήνοντας… πάρτι στο Palau.

    Ο Λαρεντζάκης αμέσως μετά το φινάλε και τους πανηγυρισμούς, πήρε με βιντεοκλήση τον Πρίντεζη, με εκείνον φυσικά να δίνει τα συγχαρητήρια, ενώ ο Μιλουτίνοφ άρπαξε το κινητό για να του… θυμίσει τι τους είχε υποσχεθεί, σε περίπτωση πρόκρισης.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τριγμοί στο ραδιομέγαρο από την απαράδεκτη εμφάνιση Αλευρά – Καλούτα. Τελειώνουν πριν τον τελικό;

Δικαιώθηκε δικαστικά ο Κώστας Μάντζιος – Ο παραμύθι παρουσιαστής και η μάχη με τον χορηγό