in

LoveLove CuteCute

Όλο το ρεπορτάζ – Κοντά σε συμφωνία η Μαλέσκου για το τηλεοπτικό μέλλον της

Μπορεί τον τελευταίο χρόνο το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου να έχει ακουστεί για πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με την τηλεόραση, ωστόσο αυτή τη φορά βλέπει φως στον ορίζοντα.

Και αυτό γιατί η πληροφορία που θα σας μεταφέρουμε σήμερα δεν έρχεται από το περιβάλλον της ίδιας (όπως σε αντίστοιχα ρεπορτάζ), αλλά από το OPEN και τη Barking well media. 

  • Πράγματι, η Ιωάννα Μαλέσκου είναι στα σχέδια των στελεχών ώστε να αναλάβει από Σεπτέμβρη καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού στη θέση της Μάριον Μιχελιδάκη.

Θεωρούμε σίγουρο και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο στο συγκεκριμένο project εφόσον «κλειδώσει» η τηλεοπτική της επιστροφή μετά από έναν χρόνο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

12 Comments

  1. @mirka και εγω θελω μαζι της τον ποσειδωνα εχει λογο και μαλιστα αιχμηρο και σοβαρο. δεν κανει δημοσιες σχεσεις. μακαρι να βρει αλλα δυο ατομα επιπεδου ποσειδωνα να χτιστει σοβαρη κ αιχμηρη ομαδα οχι να κανουν δημοσιες σχεσεις. ο κοσμος βαρεθηκε τα γλυκαναλατα

  2. H Zαριφη οσες εκπομπες παρουσιασε πατωσε. Παλι αυτη; Και παιχνιδι που ειχε κανει και αυτο το μεσημεριανο ειχε κοπει στους 3 μηνες. Εχει κουρασει συνεχεια με τα ιδια αστεια κ νευρικα γελια.

Ο Καιρός σήμερα – Ηλιοφάνεια με νεφώσεις και τοπικές μπόρες

Μόνο εδώ – Δύο λαϊκοί τραγουδιστές στις κλήσεις του στιχουργού με την κοκαΐνη