in

CuteCute AngryAngry OMGOMG

Όλο το πόρισμα της αστυνομίας για το πάρτι με την Κόκα στη Μύκονο – Τα βαριά ονόματα στο φώς

Η υπόθεση αφορά το περίφημο πάρτι που διοργανώθηκε από τον γιo του επιχειρηματία της Αθηναϊκής νύχτας, σε πολυτελή βίλα στην Μύκονο και στο οποίο συμμετείχαν περιπου 300 άτομα. Σε μια μυστική επιχείρηση της αστυνομίας στις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, παρουσία του Ελληνα “Ντι Πιέτρο” εισαγγελέα Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου στην περίφημη βίλα,  ανακαλύφθηκαν ποσότητες κοκαΐνης καθώς και περίπου 5.000 ευρώ “μαύρα” τα οποία και κατασχέθηκαν.

Μάλιστα στο δωμάτιο του  Γιώργου Γ………. (γιου του επιχειρηματία της Αθηναϊκής νύχτας), σύμφωνα με το πόρισμα,  βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας και το ποσό των 4,950 ευρώ.

 

 

 

 

Το πόρισμα της Αστυνομίας ΜΥΚΟΝΟΥ

Παράβαση  αρθρ.2 παρ.5Δ3 και αρθρ.8 ΥΔ 47829/2017 (εν τοις πράγμασι μετατροπή χώρου κατοικίας σε υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων – κέντρο διασκέδασης)

 • Αδίκημα

Παράβαση αρθρ. 1ΑΔ 3/96 σε συνδ, με αρθρ.10 Ν4637/2019 «Διατάραξη κοινής ησυχίας»

 • Παράβαση Ν 4139/13 «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών»,

Τροποποιήθηκε και ισχύει

 • ΩΡΑ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ : 02¨00΄  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ 04-06-2023

ΤΟΠΟΣ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ : Περιοχή Φανάρι Μυκόνου

 • ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Συνοπτική περιγραφή

 • Μεσημβρινές ώρες της 03/06/2023 περιήλθαν στην υπηρεσία μας πληροφορίες αναφορικά με τη διοργάνωση «πάρτι» με ονομασία και θέμα «butterfly», σε βίλα στην περιοχή «Φανάρι» Μυκόνου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες στην εν λόγω εκδήλωση θα λάμβανε χώρα εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών από τους συμμετέχοντες.

 • Η πραγματοποίηση της εκδήλωσης προβάλλονταν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram μέσω της σελίδας – κοινότητας- 88butterfly_ofc.

Ιδρυτής – founder της εν λόγω σελίδας – κοινότητας όπως προέκυψε από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram είναι ο Γεώργιος Γ…… με προσωπικό προφίλ «gigou88» το οποίο είναι ξεκλείδωτο – δημόσιο.

 • Στις αναρτήσεις που ελάμβαναν χώρα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας και από τους δύο προαναφερόμενους λογαριασμούς, δίδονταν προς τους ακόλουθους των λογαριασμών διάφορες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του πάρτι, ωστόσο αποκρύπτονταν η ακριβής τοποθεσία τέλεσης.

Την 20:08 (8:08) ώρα της 03/06/2023, έγινε ανάρτηση στον ανωτέρω λογαριασμό με την οποία δόθηκε η τοποθεσία σε όσους είχαν ήδη λάβει πρόσκληση.

 • Συγκεκριμένα δόθηκαν στο κοινό οι συντεταγμένες της βίλας ήτοι: 37.483527,25.327913. όπως εξακριβώσαμε επρόκειτο για πολυτελή ενοικιαζόμενη κατοικία (βίλα) με την επωνυμία “Mykonos Sunset Villas”

Κατόπιν των ανωτέρω ενημερώθηκε η Κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου και οργανώθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση προκειμένου ελεγχθεί ο χώρος και τα πρόσωπα που θα διοργάνωναν και θα συμμετείχαν στο πάρτι.

 • Περί ώρα 02:00 της 04/06/2023, με τη συνδρομή εκπροσώπου της δικαστικής εξουσίας, διαπιστώθηκαν τα ακόλουθα:από μεγάλη απόσταση ακούγονταν μετάδοση μουσικής σε πολύ δυνατή ένταση προερχόμενη από τον υπαίθριο χώρο της εκεί κατοικίας, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περίοικων.

Κατά την είσοδο στον υπαίθριο-ανοιχτό χώρο της κατοικίας, διαπιστώθηκε να μεταδίδεται μουσική προερχόμενη από στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με ενισχυτές και ηχεία μεγάλου μεγέθους συναφώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν σε λειτουργία παλλόμενα φώτα διαφόρων χρωμάτων, φωτορυθμικά και λέιζερ, τα οποία είχαν εγκατασταθεί σε μεταλλικές ράγες περιμετρικά τοι ανοιχτού χώρου της κατοικίας.

 • Επίσης, υπήρχαν κινητοί πάγκοι μπαρ επι των οποίων, γίνονται επεξεργασία, διαχείριση και παρασκευή αλκοολούχων ποτών κοκτέιλ και ροφημάτων, για τελική κατανάλωση από τους παρευρισκόμενους.

Από τους ίδιους κινητούς πάγκους – μπαρ διατίθονταν επίσης συσκευασμένα – εμφιαλωμένα ποτά και αναψυκτικά τα οποία είχαν μεταφερθεί στον εν λόγω χώρο για σερβίρισμά και τελική διάθεση.

 • Η ως άνω επεξεργασία και διάθεση γινόταν δίχως τήρηση των διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας των ποτών, κοκτέιλ και ροφημάτων που παρασκεύαζαν ή διαχειρίζονταν εκεί.

Όλα τα ανωτέρω είχαν ως αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί, εν τις πράγματι, ο χώρος της κατοικίας σε υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων – κέντρο διασκέδασης.

 • Η ένταση του ήχου που εκπέμπονταν και το ύψος της συχνότητας ήταν τόσο μεγάλα, ώστε να προκαλεί τη διατάραξη της κοινής ησυχίας των περιοίκων σε μεγάλη απόσταση από την εν λόγω κατοικία.

Κατά την προσέγγιση του χώρου και μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσίας μας, η ένταση της μουσικής μειώθηκε αισθητά ενώ υπήρχε κινητικότητα τόσο στους θαμώνες όσο και στους εργαζόμενους.

 • Η ιδιότητά μας δηλώθηκε επίσημα και ξεκινήσαμε την έρευνα – έλεγχό.

Εντός της βίλας υπήρχαν περί τα 300 άτομα, ως επι το πλείστων ελληνικής υπηκοότητας.

 • Ο διοργανωτής

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν οι:

* Γ……. Γεώργιος του Δημήτρη ως διοργανωτής

* Κ….… Προκόπιος του Ιωάννη ως εργαζόμενος

* Α…….Άγγελος του Ευστρατίου ως εργαζόμενος

* Τ……. Θρασύβουλος- Ανδρέας του Ιωάννη ως εργαζόμενος

* Μ..…… Ιβάν του Κωνσταντίνου, ως εργαζόμενος

* Α…….. Φώτης του Απόστολου ως εργαζόμενος

* Π……. Αλέξανδρος του Μιχαήλ ως εργαζόμενος

* Μ……. Γεώργιος του Δημητρίου ως εργαζόμενος

Επίσης, εντοπίστηκαν οι :

* Γ……….. Αλέξανδρος του Αναργύρου ο οποίος κατείχε μια (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ναρκωτική ουσία πιθανόν κοκαΐνη μεικτού συνολικού βάρους 5 δέκατων του γραμμαρίου (0,5)gr, και

* Α………Ροδούλα του Αλκιβιάδη, η οποία δήλωσε ότι είναι προσωρινά υπεύθυνη του χώρου κατοικίας και ότι ο χώρος διαχειρίζεται από την εταιρεία Mykonos ……………… Μονοπρόσωπη ΙΚΕ με ΑΦΜ 80……….., με νόμιμο εκπρόσωπο τον αδελφό της, Α……..….Απόστολο του Αλκιβιάδη και της Δήμητρας, γεν. το 196….. στην Αθήνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:mononews

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ασπρόπυργος – Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά

Κούγιας για τον Γεωργίου- «Δεν έχω γνωρίσει ωραιότερο τύπο για να συζητάς για ποδόσφαιρο»