in ,

LOLLOL

Όλο το παρασκήνιο – Έρχεται μεγάλη καραμπόλα στον Αντ1 με Λιάγκα και Αρναούτογλου

Δύο συμβόλαια λήγουν ταυτόχρονα το επόμενο καλοκαίρι στον ΑΝΤ1 και αυτό θα είναι και το μεγάλο θέμα του επόμενου καλοκαιριού.

  • Λήγει το διετές συμβόλαιο του Λιάγκα και ταυτόχρονα το τριετές που είχε κάνει ο Αρναούτογλου. Θα έχουμε καραμπόλες; Όλα είναι ανοιχτά… Στον ΑΝΤ1 τα έσοδα από τα εμπορικά στην πρωινή ζώνη έχουν καταρρεύσει. Και σε κάθε περίπτωση εάν η «αιμορραγία» συνεχιστεί και φέτος το μοντέλο πρωινής τηλεόρασης που υπηρετεί ο Λιάγκας στο «Πρωινό» δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θα πρέπει να αλλάξει.

Στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα του διδύμου Αρναούτογλου – Μαγγίρα υπό προϋποθέσεις: Να δεχθεί ο Γρηγόρης να αφήσει το Late Night και να επιστρέψει στο «Πρωινό» και να πιάσει φέτος η Μαγγίρα διψήφιο. Σε περίπτωση που ο Γρηγόρης πει το «ναι» αυτό είναι το βασικό κρυφό σενάριο που επεξεργάζονται στον ΑΝΤ1.

  • Σε αυτή την περίπτωση θα προταθεί στον Λιάγκα και πάλι καθημερινό απογευματινό infotainment και ίσως και Late Night εκπομπή. Αν και οι δύο παρουσιαστές αρνηθούν αυτές τις προτάσεις που επεξεργάζονται ήδη κάποια στελέχη του ΑΝΤ1 τότε τα πράγματα περιπλέκονται.

Υπήρξε μέσα σ’ όλα αυτά και μια άσχετη «διαρροή»… Επιστροφή της Σκορδά στον ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν… Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

“Φόνοι στο καμπαναριό” – Ο Γιώργος Μαυρίδης σε ρόλο έκπληξη

Η τούμπα στην πρωινή ζώνη με Φώτη και «Καλοκαίρι yes» και η ανύπαρκτη σκαλέτα του «πρωίαν»