in

CuteCute LoveLove

Όλγα Κεφαλογιάννη – «Σήμερα το πρωί ζορίστηκα με τον γιο μου»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Happy Day και μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πώς είναι η ζωή με δυο δίδυμα μωρά, ειδικά σε μια τόσο πιεστική περίοδο όπως η προεκλογική που διανύουμε. Ακόμα, αναφέρθηκε στον σύζυγό της Μίνω Μάτσα ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός ως μπαμπάς.

«Αν είναι κάτι που μου λείπει αυτή τη στιγμή λόγω της προεκλογικής περιόδου, είναι ο χρόνος που θα ήθελα να έχω με τα παιδιά. Νομίζω, παρόλο που είναι ακόμα πολύ μικρά, ότι το καταλαβαίνουν. Σήμερα το πρωί, την ώρα που ήταν να έρθω εδώ, ζορίστηκα, ο γιος μου με πήρε από το χέρι και δε με άφηνε να φύγω. Αυτό είναι βέβαια το θέμα που έχουμε όλες οι γυναίκες που θέλουμε να έχουμε και τη δραστηριότητά μας, την καριέρα μας αλλά από την άλλη, και μια ισορροπημένη και όμορφη οικογενειακή ζωή» ανέφερε αρχικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

 

«Τα δίδυμα τρέχουν εδώ και πολλούς μήνες, πριν κλείσουν τον χρόνο. Είναι υπέροχο γιατί είναι αγόρι-κορίτσι και έχει και τρομερό ενδιαφέρον να βλέπει κανείς πόσο διαφορετικοί είναι και σαν χαρακτήρες αλλά και από τη φύση. Το αγόρι και το κορίτσι γεννιούνται με πραγματικά τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά και ένστικτα. Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό. Κάπως έχουμε πετύχει, όταν κοιμούνται, να κοιμούνται ταυτόχρονα. Κάτι είναι και αυτό» είπε σε άλλο σημείο η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σχετικά με τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα, η Όλγα Κεφαλογιάννη ανέφερε: «Και ο Μίνως ασχολείται πάρα πολύ με τα μωρά και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που ισχύει γενικότερα για τους μπαμπάδες πια. Το λέω γιατί στη δική μας γενιά, οι μπαμπάδες ήταν μεν μια παρουσία με ειδικό βάρος, είχαμε μια σχέση πολύ ωραία, αλλά δεν ήταν αυτό το καθημερινό ενώ τώρα, ο Μίνως για παράδειγμα, είναι μαζί τους καθημερινά».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φορούσε τα κοσμήματα που έκλεβε από σπίτι και έκανε βόλτες

“My Style Rocks” – «Είπα κάτι που δεν έπρεπε, δεν είμαι περήφανη, σου ζητώ συγγνώμη»