in

OMGOMG CryCry

Οικογενειακή Τραγωδία – Μετά την νεκρή μάνα… βρέθηκε σε ποτάμι και το πτώμα της 2χρονης κόρης της

Μετά από μια καταστροφική πλημμύρα, το σώμα ενός μικρού κοριτσιού που ανασύρθηκε από τον ποταμό Ντέλαγουερ αναγνωρίστηκε ως η δίχρονη Ματίλντα Σιλς, γνωστή ως «Μάτι», η οποία παρασύρθηκε μαζί με τον εννιά μηνών αδελφό της, Κόνραντ.

 

Το περιστατικό συνέβη όταν το οικογενειακό τους αυτοκίνητο τυλίχτηκε από ξαφνική πλημμύρα ενώ πήγαιναν από το Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας για να επισκεφτούν συγγενείς τους στην Πενσυλβάνια.

 

 

Η ανακάλυψη του άψυχου σώματος της Ματίλντα έγινε σχεδόν 30 μίλια μακριά από το σημείο του περιστατικού, κοντά σε μια μονάδα επεξεργασίας λυμάτων στη Φιλαδέλφεια. Η αστυνομία του Upper Makefield Township επιβεβαίωσε την τραγική είδηση.

 

  • Σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στο Facebook, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για τις προσευχές και την υποστήριξη από την κοινότητα κατά τη διάρκεια της δύσκολης έρευνας, δηλώνοντας: «Ξέρουμε ότι τόσοι πολλοί εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από την τραγική απώλεια ζωής, αλλά είμαστε ευγνώμονες που οι προσευχές απαντήθηκαν και μπορέσαμε να φέρουμε την ‘Μάτι’ στο σπίτι. Αυτό ενίσχυσε την αποφασιστικότητά μας να επανενώσουμε τον Κόνραντ με την οικογένεια και την αδερφή του».

 

 

Η πλημμύρα στοίχισε τη ζωή της μητέρας τους, Κέιτι Σέλεϊ, 32 ετών, η οποία βρισκόταν επίσης στο όχημα κατά τη διάρκεια του τραγικού συμβάντος.Καθώς τα νερά ανέβαιναν, ο Τζιμ Σίλς, ο πατέρας των παιδιών, κατάφερε να σώσει τον τετράχρονο γιο τους, ενώ μια γιαγιά που είχε γρήγορη σκέψη άρπαξε τα άλλα παιδιά.Ο Τζιμ και το 4χρονο παιδί έφτασαν σε ασφαλές μέρος, αλλά η δύναμη του ορμητικού νερού παρέσυρε την Κέιτι και τη γιαγιά. Ευτυχώς, ο τελευταίος επέζησε, σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής του Upper Makefield, Tim Brewer.

 

Η οικογένεια, αντιμετωπίζοντας την αφάνταστη θλίψη, εξέφρασε τη βαθιά της ευγνωμοσύνη για τη συντριπτική εκδήλωση αγάπης και υποστήριξης που έλαβε από την κοινότητα και τους ανθρώπους σε όλη τη χώρα. Διατήρησαν την ελπίδα για την ασφαλή επιστροφή του Κόνραντ καθώς οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα.

 

Το περιστατικό έχει προκαλέσει μια τεράστια εκδήλωση υποστήριξης, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την κοινότητα να συγκεντρώνεται στο προάστιο που βρίσκεται περίπου 35 μίλια βόρεια της Φιλαδέλφειας. Καθώς η κοινότητα θρηνεί για την απώλεια της Ματίλντα, της μητέρας της και των άλλων θυμάτων από τις πλημμύρες, συνεχίζει να ελπίζει και να προσεύχεται για την ασφαλή επιστροφή του Κόνραντ, διατηρώντας την πεποίθηση ότι μπορεί ακόμη να επανενωθεί με την οικογένειά του σε αυτήν την περίοδο θλίψης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

“Beverly Hills 90210” – Reunion για τρεις από τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς

«Ήταν 17 χρόνων» – Θρήνος για τον «Μαθιό» του «Σασμού» και την σύζυγό του