Σε πλήρη κινητικότητα βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς, με το πολιτικό του επιτελείο να πυκνώνει τις επαφές και τα ονόματα που συνδέονται με το νέο εγχείρημα να αυξάνονται καθημερινά.
Στο γραφείο της οδού Δημοκρίτου βρίσκεται ο στενός πυρήνας συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού. Ο Κώστας Τσιμάρας και ο Δημήτρης Κανελλόπουλος φέρονται να έχουν κομβικό ρόλο στην οργανωτική προετοιμασία, ενώ ο Κώστας Μπούρας παραμένει διευθυντής του πολιτικού γραφείου.
Στο επικοινωνιακό κομμάτι βρίσκεται ο Νίκος Τσιούτσιας, ενώ ενεργό ρόλο φέρεται να έχει και ο Δημήτρης Απόκης.
- Στα ψηφοδέλτια ακούγονται ήδη αρκετά ονόματα. Μεταξύ αυτών οι Γιάννης Μάζης, Μάκης Παπαγεωργίου και Κώστας Τζαβάρας για το Επικρατείας, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η τελική σύνθεση.
Στην Αττική αναφέρονται, μεταξύ άλλων, οι Μάριος Σαλμάς, Σοφία Νικολάου, Ιωάννα Γκελεστάθη, Θεόδωρος Φορτσάκης, Πάνος Παναγιωτόπουλος και Θανάσης Σκορδάς. Παράλληλα, ονόματα καταγράφονται και στην Περιφέρεια, από τον Έβρο και τη Λάρισα μέχρι τη Θεσσαλονίκη και την Αχαΐα.
Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο πότε θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις και ποιοι από τους φερόμενους ως υποψήφιοι θα περάσουν τελικά την πόρτα των ψηφοδελτίων.
