in

CuteCute

Οι ροκάδες της μικρής οθόνης -Τηλεοπτικό συνεργείο κάνει είσοδο στη «σκηνή»

Το τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού Θεσσαλία TV στο Βόλο, δηλαδή ο δημοσιογράφος Σπύρος Μπαξεβάνος και ο εικονολήπτης Νίκος Νικολάου, μετά το ταξίδι στην ενημέρωση, ανοιξαν δρόμους και στην τέχνη. Το πρώτο τους τραγούδι, το  ANYONE έκανε “επίσημη πρώτη” και οι δυο τους εμπλουτίζουν πλέον με τον ήχο τους την λίστα με τους δεκάδες καλλιτέχνες του Βόλου, που μπορεί να μην είναι … ευδιάκριτοι στο ευρύ κοινό αλλά παράγουν τέχνη, ήχο, στίχο.

  • Συνεργάτες στη δουλειά … και την τέχνη, όπως αποδείχθηκε,  ένωσαν τις μουσικές τους γνώσεις για να φτιάξουν ένα  εναλλακτικό μουσικό σχήμα και όταν  τελειώνουν από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ανελλιπώς συναντιούνται για να κάνουν τις πρόβες τους.

Είναι δύο ανθρωποι που τους γνωρίσαμε από το δημοσιογραφικό τους έργο, ενώ η άλλη πλευρά τους μας ” συστήθηκε”  σήμερα. Είναι δύο άνθρωποι που  όταν αφήνουν τα μικρόφωνα τους και τις κάμερες , πιάνουν τις κιθάρες και  ροκαρουν με μελωδίες που αποτυπώνονται στο μυαλό γιατί βρίσκουν τον εαυτό τους στο studio. “Σκληρές” κιθάρες, φωνητικές μελωδίες και ακραία κιθαριστικά solos στο ολοφρεσκο τραγούδι των συναδέλφων που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.


Οι δύο φίλοι και συνεργάτες μας  ενημέρωσαν ότι είναι εμπνευσμένο το τραγούδι τους  από την πολιτική επικαιρότητα κάτι το οποίο εκφράζεται στους στίχους του τραγουδιού. Επίσης πρόκειται για το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν. Απολαύστε. Καλή σας ακρόαση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μιθριδάτης από τα «Ημισκούμπρια» – Η ανάρτηση του Τσίπρα

Η Λιάνη για τον Παπανδρέου – «Έβγαλε τη μάσκα οξυγόνου και είπε στο Λαλιώτη, λίγο πριν πεθάνει…»