in

CryCry LOLLOL

Οι ψυχρές σχέσεις του Καβατζίκη με τη Δανάη τον «σπρώχνουν» στην Σκορδά;

Σας έχουμε γράψει ξανά για τις ψυχρές σχέσεις που υπάρχουν εδώ και αρκετούς μήνες ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη, οι οποίες πλέον αποτυπώνονται και στον τηλεοπτικό «αέρα». 

  • Τα στοιχήματα θέλουν τον δημοσιογράφο να αποχωρεί μετά από 3 χρόνια συνεργασίας και να επιστρέφει δίπλα στη Φαίη Σκορδά με την οποία έχουν δουλέψει αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η θεία από το Κιλκίς τον έχει προσεγγίσει για να ενταχθεί του χρόνου στην ομάδα της.

Μπορεί εκείνος να προτιμά την «κυρίλα» του Mega και το ότι μπόρεσε να σταθεί και σε μη gossip περιβάλλον, αντιλαμβανόμενος πως δίπλα στη Σκορδά πέφτει η αξία του, ωστόσο είναι κοντά στο να πει το «ναι», καθώς η κατάσταση με την Δανάη δίπλα ζορίζει επικίνδυνα. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

  1. Η ανάπτυξη μιας χώρας δεν βασίζεται σε καμία Δανάη και σε Κανένα Καβατζίκη. Βασίζεται σε επιστήμονες, σε γιατρούς που θεραπεύουν, σε μηχανικούς που φτιάχνουν κτίρια και δρόμους και οι οποίο υποπληρώνονται σε σχέση με όλους αυτούς τους σελεμπριτάδες.
    Ολοι αυτοί είναι μια κατηγορία εργαζομένων του φαίνεσθε, που προσποιούνται ότι διαμορφώνουν παιδεία αλλά κάνουν το ακριβώς αντίθετο: αποβλακώνουν, προπλάθουν να μας κάνουν να ασχολούμαστε με κουτσομπολιά.
    Αλλά ενώ είναι πρώτη μούρη, ζουν σε σπίτια που τους έφτιαξαν άνθρωποι που έχουν ανοίξει πολλά βιβλία και όταν τους πονάει κάτι θα πάνε σε άλλους επιστήμονες που αυτοί κι αν έχουν ανοίξει πολλά βιβλία

  2. Αντε Δαναη επιτελους ξεφορτωνεσαι φιδακια επικινδυνα απο διπλα σου , διοτι υπαρχουν οι λαφιατες που ειναι ακακοι ,αλλα υπαρχουν και οι οχιες που παραμονευουν . Διπλα σου υπαρχουν δυο που πρεπει να ξεφορτωθεις οπωσδηποτε , ενα αρσενικο και ενα θηλυκο, το οποιο ειναι και το πιο επικινδυνο

  3. Ο Κωστοπουλος τον ειχε παρει χαμπαρι γι αυτο και τον αποκαλουσε ειρωνικα Αρουλη, το τι κοσμο εθαβε ο Αρουλης οταν ηταν στον Κωστοπουλο ηταν αδιανοητο , ναι αυτος ο Αρουλης. Την Τσολακη σδε την ειχε παρασει παο εκατο κοσκινα

Την τελική πρόταση του Star περιμένει η Ελένη Τσολάκη. Όλα ανοιχτά…

Θρίλερ στην Αμαλιάδα ΤΩΡΑ – Νεκρός ένας 29χρονος στο δωμάτιό του