in

Οι πρώτες δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά μετά τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο

Η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Πετράκο, με αφορμή το βιβλίο που κυκλοφόρησε.

  • Η ίδια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και όπως φαίνεται στο απόσπασμα του «MEGA Καλημέρα», δεν έκανε καμία αναφορά στον τραγουδιστή.

«Η ιδέα για το βιβλίο προέκυψε λόγω των Χριστουγέννων. Είναι στην ουσία η πάλι ανάμεσα στο καλό και στο κακό, στο φως και στο σκοτάδι, κάτι που το ζούμε καθημερινά» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη το γράφουν οι κόρες μου παραμονές Πρωτοχρονιάς. Η κόρη μου ζήτησε ένα σκυλάκι για φέτος. Τα Χριστούγεννα είναι ήμερες αγάπης και πρέπει να αποκαθιστούμε τις σχέσεις με όλους τους ανθρώπους, και κυρίως με αυτούς που δεν έχουμε καλές σχέσεις. Είναι γιορτές αγάπης».

  • Στην πορεία των δηλώσεών της, η ηθοποιός εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να καταργηθεί η διπλή παράσταση στο θέατρο, καθώς θεωρεί πως είναι απάνθρωπο να δουλεύουν τόσο πολύ στην περίοδο των γιορτών οι ηθοποιοί.

Όσο για το αν είχε ένα κουμπί με το οποίο θα μπορούσε να διαγράψει κάτι από το 2023, η Θεοφανία Παπαθωμά απάντησε: «Θα ήθελα να διαγράψω όλες τις κακές στιγμές, την ένταση και τη δυσκολία που περνάμε όλοι μας».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Amal Alamuddin – Με σύνολο ραμμένο ειδικά για εκείνη στην πρεμιέρα του συζύγου της, George Clooney.

Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο του Μονάχου παραμένουν 150 Έλληνες