Οι παίκτες του Ατρομήτου έγιναν… οδική βοήθεια στη Ζάκυνθο – Σήκωσαν ΙΧ με τα χέρια

1 Min Read

Ένα απρόοπτο περιστατικό περίμενε την αποστολή του Ατρομήτου Πατρών στη Ζάκυνθο, λίγο πριν την επιστροφή της ομάδας. Αυτή τη φορά, όμως, οι ποδοσφαιριστές χρειάστηκε να αφήσουν για λίγο στην άκρη το ποδόσφαιρο και να δείξουν τις… δυνάμεις τους.

  • Στην προβλήτα του λιμανιού, ένα επιβατικό αυτοκίνητο είχε ανέβει πάνω στο χαμηλό κράσπεδο και είχε ουσιαστικά «κολλήσει».

Οι τροχοί του δεν μπορούσαν να το επαναφέρουν εύκολα στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρεθεί σε δύσκολη θέση. Οι παίκτες του Ατρομήτου αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και αποφάσισαν να βοηθήσουν.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, συγκεντρώθηκαν γύρω από το ΙΧ και, με συντονισμένη προσπάθεια, κατάφεραν να το σηκώσουν στα χέρια και να το απελευθερώσουν από το κράσπεδο. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά και το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε από το σημείο.

Το περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές για την άμεση ανταπόκρισή τους. Μάλιστα, η ξεχωριστή αυτή «αποστολή» καταγράφηκε και σε βίντεο.

Share This Article