in

Οι παίκτες της ΑΕΚ άφησαν λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 29χρονος

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Οι παίκτες της ΑΕΚ αποτίμησαν φόρο τιμής προς τον αδικοχαμένο 29χρονο οπαδό της Ένωσης που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

  • Η οικογένεια της ΑΕΚ και ολόκληρος ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί από χθες το βράδυ τον άδικο χαμό του 29χρονου φίλαθλου της «Ένωσης» ο οποίος δέχθηκε επίθεση από χούλιγκανς έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ αναβλήθηκε λόγω της δολοφονίας, με τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα να επισκέπτονται το σημείο στο οποίο έχασε την ζωή του ο άτυχος 29χρονος, εκεί όπου άφησαν λουλούδια στην μνήμη του.

  • Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, διακρίνονται αρκετοί παίκτες, μεταξύ των οποίων οι αρχηγοί Αραούχο, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ, Αθανασιάδης και Σιμάνσκι, ενώ μαζί τους ήταν ο team manager Δημήτρης Ναλιτζής, ο Γιώργος Κοσμάς, ο Πάνος Αναστασόπουλος και η Ανθή Παπακώστα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σέρρες – Αιφνίδιος θάνατος βρέφους. Το βρήκε νεκρό στην κούνια του η μητέρα του

Προκαλεί ο δικηγόρος των χούλιγκαν – «Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα»