in , ,

CryCry AngryAngry CuteCute LOLLOL OMGOMG

Οι γονείς του Κατσούλη που σήμερα αποκαλούν τον Τριαντάφυλλο “καραγκιόζη” το 2021 τον φιλούσαν (Βίντεο)

Εμείς έχουμε μάθει να μην χαϊδεύουμε αυτιά. Μπορεί κάποιες φορές να καθυστερούμε προκειμένου να είμαστε δημοσιογραφικά “άρτιοι” με στοιχεία… αλλά ποτέ δεν δείχνουμε ασέβεια στους αναγνώστες μας. 

Τι σας γράψαμε πρίν απο λίγο; Ότι ο πατέρας του Κατσούλη αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο “Καραγκιόζη”. Τι είχε συμβεί το 2021;

  • Με το που βγήκε απο το παιχνίδι ο τραγουδιστής πήγε στο πατρικό του Κατσούλη, όπου συζήτησε σε θερμό κλίμα με τους γονείς του. Μάλιστα του ζητήθηκε απο την παραγωγή να φτιάξει και ένα βίντεο μαζί τους για να του δώσει δύναμη για τον τελικό. 

Τότε ο “Καραγκιόζης” σήμερα ήταν αδερφός για τους γονείς του Κατσούλη… και η αδερφή του μαζί με την μάνα του, τον φιλούσαν και τον είχαν αγκαλιά. Ρε πώς αλλάζουν οι καιροί… είδατε το χρήμα ε; Αλλάζει τους ανθρώπους…

Όπως και τις συμπεριφορές τους. Αλλά η αλήθεια είναι εδώ. Όσο και αν αυτή πονάει. Γιατί εκείνη την εποχή ο Κατσούλης είχε άγχος για την σχέση των γονιών του… και ο Ντάφυ βοήθησε πολύ σε αυτό. Δεν θα γράψω άλλα καθώς δεν με ενδιαφέρουν. Όμως το βίντεο είναι ενδεικτικό και άξιο πολλών συμπερασμάτων.

 

Δείτε το:

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

Σοκ στη Θεσσαλονίκη – Προπονητής πολεμικών τεχνών κατηγορείται ότι βίαζε τρεις αθλήτριες

Αστυνομικός με μωρό στην αγκαλιά το απομακρύνει από τις φλόγες στη Μάνδρα