in

CryCry OMGOMG

Οι απώλειες που μας συγκλόνισαν το 2023

Το 2023 φτάνει στο τέλος του και πέρα από ευχάριστες στιγμές είχε και δυσάρεστες καθώς υπήρξαν Έλληνες και ξένοι celebrities που έφυγαν από τη ζωή και οι απώλειές τους συγκλόνισαν τον κόσμο.

 

 

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και καλλιτέχνες βύθισαν σε πένθος τις οικογένειές τους και τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος άφησε την τελευταία του πνοή στις 10 Ιανουαρίου βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του. Νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο έπειτα από το οξύ εγκεφαλικό που υπέστη.

Γιάννης Φλωρινιώτης
Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή στις 6 Ιουνίου σε ηλικία 76 ετών και για αρκετές μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία με πνευμονικό οίδημα. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης, του οποίο το πραγματικό όνομα ήταν Γιάννης Αποστολίδης, γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 στη Φλώρινα.

Γιάννης Μαρκόπουλος
Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, Γιάννης Μαρκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιουνίου και σε ηλικία 84 ετών, έπειτα από νοσηλεία στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου εισήχθη στις 5 Ιουνίου. Ο Έλληνας συνθέτης έδινε μάχη ένα χρόνο με τον καρκίνο.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη
Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε στις 24 Ιουλίου η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, σκορπίζοντας τη θλίψη. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας της είχε επιβαρυνθεί.

Λιζέτα Νικολάου
Στις 11 Αυγούστου έφυγε από τη ζωή, στα 72 της χρόνια, η σπουδαία τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου. Τις τελευταίες ημέρες πριν από την απώλειά της νοσηλευόταν σε ΜΕΘ έπειτα από σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Μαίρη Χρονοπούλου
Η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή στις 6 Οκτωβρίου. H 90χρονη ηθοποιός είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις 2 Οκτωβρίου έπειτα από πτώση που της προκάλεσε αιματώματα στο κεφάλι.

Αίας Μανθόπουλος
Ο ηθοποιός πέθανε στις Αίας Μανθόπουλος στις 17 Οκτωβρίου. Τις τελευταίες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Μάθιου Πέρι
Ο Μάθιου Πέρι πέθανε στις 29 Οκτωβρίου, μόλις σε ηλικία 54 ετών. Έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από το ρόλο του Τσάντλερ στη δημοφιλή σειρά «Φιλαράκια». Ο ηθοποιός είχε βρεθεί νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του. Συγκεκριμένα πέθανε από οξείες επιδράσεις κεταμίνης.

Κάτια Νικολαΐδου
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο είχε σκορπίσει η ξαφνική είδηση του θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου η οποία έφυγε από τη ζωή στις 8 Νοεμβρίου. Πάλεψε για χρόνια με τον καρκίνο, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικήτρια.

Σπύρος Φωκάς
Ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς έφυγε από τη ζωή στις 10 Νοεμβρίου και ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε αναφέρει πως τα τελευταία χρόνια είχε διάφορα προβλήματα υγείας.

Βασίλης Βασιλικός
Στις 30 Νοεμβρίου έφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο σπουδαίους συγγραφείς της Ελλάδας, ο Βασίλης Βασιλικός, σε ηλικία 89 ετών. Ο Βασίλης Βασιλικός υπήρξε ένας από τους 10 πιο μεταφρασμένους Έλληνες συγγραφείς ενώ το 2016 έλαβε το Κρατικό Μεγάλο Βραβείο των γραμμάτων.

Γιώργος Μιχαλακόπουλος
Στις 16 Δεκεμβρίου πέθανε σε ηλικία 85 χρόνων ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος. Τη δυσάρεστη είδηση την είχε κάνει γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Νίκος Φλωρινιώτης
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης στις 19 Δεκεμβρίου μόλις έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη. Ο Νίκος Φλωρινιώτης έχασε την πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Βασίλης Καρράς
Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς την Παραμονή των Χριστουγέννων σκορπίζοντας θλίψη στους αγαπημένους του, τους συναδέλφους του, αλλά και τον κόσμο που τον αγάπησε μέσα από τα τραγούδια του.

Τον τελευταίο καιρό έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες μέρες πριν φύγει από τη ζωή είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και νοσηλευόταν.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη – Χειροπέδες σε 26χρονο για ληστεία σε 18χρονη

Έτοιμο να “σκάσει” απο την πίεση το τεράστιο στήθος Ελληνίδας… εσχάτως χωρισμένης!