in ,

CuteCute

Οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για το έκτακτο επίδομα σε συνταξιούχους

Ανακοινώσεις για το έκτακτο επίδομα σε συνταξιούχους που δεν πήραν αύξηση αλλά και για τα πρόσθετα μέτρα στήριξης για τους αγρότες κάνει αυτή την ώρα, σε συνέντευξη Τύπου, στην Κοζάνη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Κάποιοι τώρα έρχονται και κλαίγονται και λένε ότι θα καταργήσουν τον νόμο τον οποίο οι ίδιοι ψήφισαν, όμως οι συνταξιούχοι δεν ξεχνούν ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι τσάκισαν τις συντάξεις τους, με ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, όπως δεν ξεχνούν, επίσης, ότι για πρώτη φορά είδαν αυξήσεις στις συντάξεις από αυτή την κυβέρνηση”, είπε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι “η εκλογική αναμέτρηση της άνοιξης θα δώσει και πάλι στη Νέα Δημοκρατία τη δυνατότητα να συνεχίσει το σημαντικό έργο το οποίο έχουμε επιτελέσει”.

  • “Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα μας εμπιστευτούν και πάλι, διότι οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και συγκρίνουν”, είπε και σημείωσε πως “η ΝΔ είναι η μεγάλη λαϊκή κοινωνική παράταξη της χώρας, είναι η παράταξη η οποία κάνει πράξη την κοινωνική δικαιοσύνη”.

Κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα,για “διχαστικό λόγο” και σημείωσε:” Εμείς έχουμε σχέδιο για την Ελλάδα του μέλλοντος. Κάποιοι άλλοι επιμένουν να διχάζουν να μιλούν για δήθεν κατάργηση της δημοκρατίας. Ποιοι; Αυτοί που θυμόμαστε τα έργα και τις ημέρες τους όταν κυβέρνησαν. Και ταυτόχρονα να επιμένουν να χωρίζουν τους Έλληνες. Εγώ δεν πρόκειται να το κάνω αυτό”.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως δεν πρόκειται να τάξει πράγματα που δεν πρόκειται να γίνουν και πρόσθεσε: “Τα αφήνω αυτά σε άλλους. Και αυτοί που σας τάζουν σήμερα λαγούς με πετραχήλια το κάνουν εκ του ασφαλούς. Γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι αποκλείεται να εκλεγούν, άρα δεν τους στοιχίζει και τίποτα να τάζουν τα πάντα στους πάντες”.

Στις 18:00 ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση «3 χρόνια gov.gr – Ένα κράτος ψηφιακό, η Ελλάδα σε κίνηση», που διοργανώνει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο Μέγαρο Μουσικής.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Το κορίτσι του Γιώργου Αγγελόπουλου topless – “Έγκλημα” Ατζούν που δεν την έβαλε στο Survivor!

Νεκρός ο Αδαμάντιος Τζιράκης – Πρωτοστάτησε στον εντοπισμό σημαίας του 1821