in

Οι 2 τροφές που αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο άνοιας σύμφωνα με τους επιστήμονες

Ανήσυχοι εμφανίζονται οι επιστήμονες σχετικά με δύο τύπους τροφών οι οποίοι αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης άνοιας και άλλων εκφυλιστικών ασθενειών του εγκεφάλου, λόγω του ανθυγιεινού τρόπου με τον οποίο μαγειρεύονται.

  • Πιο συγκεκριμένα, νέα έρευνα αποκάλυψε ότι τα τρόφιμα που μαγειρεύονται σε επαναχρησιμοποιημένο λάδι θα μπορούσαν να προκαλέσουν εκφυλισμό στον εγκέφαλο.

    Διαβάστε την συνέχεια πατώντας εδώ

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Ευγενία Σαμαρά πήρε τα βουνά με…νέο αμόρε; (Φωτό)

Ποιος τραβάει την φωτογραφία; Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ποζάρει με μαγιό