in

CryCry

Οδύνη στη Θεσσαλονίκη – Νεκρός σε τροχαίο 26χρονος γιος Προέδρου Κοινότητας

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε το Περιβολάκι Θεσσαλονίκης.

Κάτοικος του Περιβολακίου του δήμου Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη, ήταν ο άτυχος 26χρονος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Ο άτυχος Θ. Μπ. ήταν γιος του προέδρου της κοινότητας, τραυματίστηκε θανάσιμα στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λαγκαδά – Ρεντίνας, στα παλιά σφαγεία Λαγκαδά, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε περίφραξη.

Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής
  • Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Περιβολάκι. Υπενθυμίζεται ότι προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λητής.

Η Διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου της Τ.Κ. Περιβολακίου κ. Ζωγράφου Μπουτουράκη για τον αδόκητο χαμό του παιδιού τους.

«Δεν υφίσταται μεγαλύτερος πόνος από το να οδηγούν γονείς το παιδί τους στην τελευταία του κατοικία. Στεκόμαστε δίπλα στον πρόεδρο του Περιβολακίου Ζωγράφο Μπουτουράκη και την οικογένειά του στο βαρύ τους πένθος», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Θρίλερ στην Πάτρα – Δεν το περίμενε με τίποτα η Ρούλα. Πως την «καίει» ο Μάνος

Μάνα ξέφυγε και τα πέταξε όλα με ανοιχτές τις κουρτίνες