in ,

LOLLOL CryCry

ΟΧΙ του Σκαϊ στην Ελληνική μυθοπλασία αλλά ΝΑΙ στην Τούρκικη – Τρεις σειρές υπογράφουν με τον Ατζούν

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε την αποχή του από τη μυθοπλασία αλλά όχι από την ξένη και μάλιστα από την τούρκικη. Η μόδα ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν την εποχή των σκληρών μνημονίων που έφεραν μεγάλες περικοπές στα κανάλια.

 

  • Ξεκίνησε από τον ΑΝΤ1 με τον «Πειρασμό» και γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας: Mega, Alpha, Star και ΣΚΑΪ.

 

Και η μόδα αυτή λόγω της κρίσης που θα προκαλέσει στη μυθοπλασία ο ΕΚΟΜΕ με την περικοπή των επιδοτήσεων θα επιστρέψει σταδιακά. Ήδη ο ΣΚΑΪ έχει στο συρτάρι του τρεις επιτυχημένες τουρκικές σειρές. Προβλήθηκαν όλες στο TV8 του Ατζούν στην Τουρκία σαρώνοντας σε τηλεθέαση.

 

  • Σε άλλες εποχές θα επέλεγε να τις Ελληνοποιήσει όπως έγινε με το «Κirmizi Oda» που στην Ελλάδα παρουσιάστηκε ως «Στοργή» πανάκριβη παραγωγή με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Ναυπλιώτου.

 

Αυτή η περίοδος τελείωσε οριστικά για τον ΣΚΑΪ. Μάλιστα είναι πολύ πιθανόν απ’ ότι μαθαίνω μια επιτυχημένη τουρκική σειρά να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Αύγουστο που τα άλλα κανάλια θα παίζουν επαναλήψεις και αν πάει καλά να συνεχιστεί και όλη τη χειμερινή σεζόν.

 

Στη ζώνη των 21.00 και αμέσως μετά θα ακολουθεί ξένη ταινία. Αυτά στο πρώτο μισό της σεζόν φυσικά γιατί στο δεύτερο θα επιστρέψει το «Survivor».

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα και τις Απόκριες – Πότε και πού θα βρέξει

Πρίν απο λίγο – Βούλιαξε το αεροδρόμιο από φιλάθλους του Ολυμπιακού στην υποδοχή της ομάδας (Βίντεο)