in

LoveLove OMGOMG

Ο Ζωιδάκης για τη συνεργασία του με τη Βίσση – «Ή θα σταθείς ή θα σε καταπιεί»

«Το μεγάλο μπαμ για να βάλουμε την κρητική μουσική στα μεγάλα νυχτερινά σχήματα έγινε με την Άννα Βίσση. Την ευχαριστώ και μέσα από τη δική σας εκπομπή γι’ αυτό», είπε αρχικά ο Νίκος Ζωιδάκης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας μέσα από το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για την καλλιτεχνική του συνύπαρξη με την κορυφαία ερμηνεύτρια στο Κέντρο Αθηνών το 2012.

«Ήμουν σε μία συναυλία στην Κρήτη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, όπου ήρθε η Άννα, της άρεσε και μου πρότεινε να είμαστε τον χειμώνα μαζί. Ποιος θα ‘λεγε όχι; Βέβαια είναι πολύ μεγάλο ρίσκο για έναν καλλιτέχνη που κάνει αυτού του είδους τη μουσική να συνυπάρξει με ένα τέτοιο θηρίο σαν την Άννα Βίσση», περιέγραψε ο Κρητικός τραγουδιστής.

«Αυτές οι πίστες είναι τεράστιες, μπορούν να σε «καταπιούν». Εκεί πρέπει να βάλεις το στοίχημα: ή θα σταθείς ή θα σε καταπιεί», τόνισε.

 

Για το αν έχει δεχθεί αρνητικά σχόλια σχετικά με την επιλογή του να συνεργαστεί με πιο mainstream καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση, απάντησε: «Έχω μάθει στη ζωή μου να κοιμάμαι ήσυχος. Σε όποιον αρέσει αυτό που κάνω ας το ακολουθήσει. Από τη στιγμή που μου δίνεται η ευκαιρία να βάλω αυτό το καταπληκτικό όργανο και αυτό το καταπληκτικό είδος μουσικής στα μεγάλα μαγαζιά, να τα ακούσει κόσμος που μέχρι πρότινος δεν θα τα άκουγε, δεν έχω δεύτερες σκέψεις».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Στάθης Παναγιωτόπουλος- Η πρώτη αντίδραση μετά τις εξελίξεις για το νέο «ροζ βίντεο»

Σοκ στην Κρήτη – Ο άντρας της κάθισε στο σαλόνι να δεί ταινία και τον βρήκε… νεκρό