in

LoveLove

Ο Τσιμιτσέλης αποκαλύπτει – «Δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια, έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τη Βάσω»

Ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε σήμερα, στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε-μεταξύ άλλων- για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του, την κόρη του, αλλά και την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.

«Η νέα χρονιά με βρίσκει στο τρέξιμο, όπως πάντα, αλλά πολύ ευχάριστο τρέξιμο. Η γιορτή μου με βρίσκει με εσάς, είστε ο πρωινός μου καφές. Δεν έχω κανονίσει κάτι για τη γιορτή μου δεν τρελαίνομαι.

Μου βγήκε η ανάγκη να μπορώ να δημιουργήσω κάτι από την αρχή, να εμπλακώ στη γέννηση ενός πράγματος γι΄αυτό «μπλέχτηκα» με την παραγωγή. Είναι καθαρά θέμα δημιουργικότητας και πραγμάτων που θεωρώ ότι μπορώ να τα κάνω με μια δική μου ματιά», είπε αρχικά ο Γιαννης Τσιμιτσέλης.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κόρη του:

«Δεν προλαβαίνω να δω την κόρη μου όσο θα ήθελα, προσπαθώ όταν την βλέπω να κάνουμε όσο πιο πολλά πράγματα μπορούμε και να είναι ωφέλιμος ο χρόνος που περνάμε μαζί.

Δεν είναι εύκολο να προσαρμόζω τον χρόνο μου για την κόρη μου γιατίστη δουλειά μας υπάρχουν πολλά απρόοπτα.

Έχω πολύ καλή συνεννόηση με την Βάσω Λασκαράκη για την κόρη μας, δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια γιατί έχουμε πολύ καλή συνεργασία, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παυλίνα Βουλγαράκη – «Μου είπε ότι εφόσον συνεργαστούμε είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσουμε και… σεξουαλική σχέση»

«Πάγωσαν» οι παρευρισκόμενοι – Πελάτης εστιατορίου έβγαλε όπλο κι εκτέλεσε ληστή!