in

OMGOMG LOLLOL

Ο Τριαντάφυλλος “πετσόκοψε” τον Λιάγκα – ” Ποιος είσαι εσύ ρε που θα μιλήσεις για τους ανθρώπους με παραπάνω κιλά”

Φάτε, πιείτε, μην ακούτε κανέναν Λιάγκα! Είστε όλες κούκλες, η προσωπικότητα, η ψυχή και η καρδιά είναι που μετράνε”, τόνισε στον αέρα του ΟΡΕΝ ο Τριαντάφυλλος.

 

  • Την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε ο Τριαντάφυλλος κατά του Γιώργου Λιάγκα και των σχολίων που είχε κάνει ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής του για την Κατερίνα Πεφτίτση. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του γνωστού μοντέλου στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes και η αναφορά στο επίμαχο περιστατικό.

 

«Γιατί το είπε αυτό ο Λιάγκας; Συγνώμη ρε Μαριάντα, εσένα σου άρεσε αυτό που είπε ο Λιάγκας; Δηλαδή κάποιος που έχει περιττά κιλά δεν μπορεί να πάει στην παραλία; Πού είμαστε; Σε τι κοινωνία ζούμε; Επειδή είναι ο Λιάγκας;», σχολίασε αρχικά ο Τριαντάφυλλος σε υψηλούς τόνους. «Και ποιος είσαι εσύ ρε φίλε Λιάγκα, για να κρίνεις κάποιον που έχει περισσότερα κιλά; Ποιος είναι ο Λιάγκας για να κρίνει κάποιον που έχει παραπάνω κιλά; Άλλους τους χτυπάμε για κάτι που είπαν πριν χρόνια, τώρα επειδή είναι ο Λιάγκας δεν λέμε κάτι; Είστε και γυναίκες», επισήμανε στο ίδιο ύφος ο τραγουδιστής αμέσως μετά.

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Νεκρός ο μηχανόβιος που οδηγούσε στην Πατρών Πύργου – Ποιος ήταν ο άτυχος Διονύσης Γρίβας

Αυτοκίνητο εκτοξεύτηκε στον αέρα και προσγειώθηκε σε σπίτι, νεκρή η οδηγός – Συγκλονιστικό βίντεο