in

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε και για το πώς κάνει ένα δώρο σε μια γυναίκα

«Δεν μπορώ να κάνω δώρο σε γυναίκα ρούχο, αν δεν την έχω μαζί μου, γιατί είναι οι πιο περίεργες του κόσμου», λέει ο Θοδωρής Αθερίδης.

  • Στην κοπή πίτας της παράστασης «OK Boomer» βρέθηκαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο Θοδωρής Αθερίδης, στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι γουρλής, ότι δεν είναι προληπτικός, ενώ μίλησε και για το πώς κάνει ένα δώρο σε μια γυναίκα.

«Καλή χρονιά και εύχομαι το 2024 να είναι πολύ ωραίο. Στο σπίτι μας κέρδισε το φλουρί ο μικρός εγγονός, δεν ήταν στημένο. Δεν είμαι προληπτικός για το ποιος θα μου κάνει ποδαρικό. Νομίζω ότι εγώ είμαι γουρλής», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

  • Ο Θοδωρής Αθερίδης είπε στη συνέχεια: «Δεν μπορώ να κάνω δώρο σε γυναίκα ρούχο, αν δεν την έχω μαζί μου, γιατί είναι οι πιο περίεργες του κόσμου. Μπορεί να της πάρεις κάτι καταπληκτικό και να μην το βάλει ποτέ. Όταν θέλω να πάρω δώρο στη Σμαράγδα, την παίρνω μαζί μου.

Σε γυναίκα μην τολμάτε να της παίρνετε δώρο, εκτός κι αν είναι μονόπετρο. Αν και εκεί, μπορεί να της αρέσει το άλλο από αυτό που πήρες».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Καιρός ΤΩΡΑ – Χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρές καταιγίδες. Έρχονται χιόνια στην Πάρνηθα

Καβάλα – Στη φυλακή πέντε άντρες για σχέδιο απαγωγής και ληστείας επιχειρηματιών