in ,

CuteCute

Ο Θεοδωρικάκος στέλνει στον Εισαγγελέα τους…

Έρευνα διέταξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά από δημοσίευμα που κάνει λόγο για επίορκους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.

  • Ο λόγος για τις συνομιλίες υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με μαφιόζους και νονούς της νύχτας, που αποκαλύπτει «Το Bήμα της Κυριακής». Στα χέρια της εφημερίδας φέρεται να βρίσκεται το σχετικό υλικό που αναδεικνύει με γλαφυρό τρόπο τις σχέσεις και τα συστήματα διαπλοκής, εξάρτησης, το πλέγμα συμφερόντων αλλά και τις υπόγειες διαδρομές μεταξύ νονών της νύχτας και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., ακόμα και σε ανώτατο επίπεδο.

Οι συνομιλίες αυτές βρέθηκαν σε εφαρμογές, όπως Viber και WhatsApp, κινητών τηλεφώνων δολοφονηθέντων σε συμβόλαια θανάτου και επί σειρά μηνών υποστηρίζει το δημοσίευμα ότι αποτελούσαν επτασφράγιστο μυστικό στο εσωτερικό της ελληνικής αστυνομίας.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου:

Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας, το οποίο αναπαράγεται σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και αφορά σε μέλη παράνομων κυκλωμάτων, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι:

Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποστέλλεται στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας προκειμένου να υπάρξει ουσιαστικός έλεγχος καθώς και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Πού είσαι τώρα Σπύρο που κράζεις την Αριστερά ολόκληρη και δεν χωνεύεις ούτε έναν, όπως τόσο ξεδιάντροπα λες?
    Έχετε τουλάχιστον δύο μέλη που προέρχονται από την Αριστερά και πάρα πολλά που προέρχονται από το Κέντρο. Γι’ αυτούς δεν βλέπω να κάνεις κριτική όμως.
    Μάλλον θεωρείς ότι μπήκαν στον ίσιο δρόμο τώρα που αλλαξοπίστησαν.
    Ότι βαφτίστηκαν στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Αμ δε.

  2. Από τον Φλωράκη αλλαξοπίστησαν οι κε κέ δες και έγιναν δεξιοί.
    Εκτός από κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις, οι περισσότεροι έγιναν δεκανίκι της δεξιάς.

Ξαφνιάζει ο Σκιαδαρέσης – «Δεν έχω μιλήσει με τον Φιλιππίδη, δεν θα το επιδιώξω ποτέ»

«Λιώνει» για την κόρη του ο Λιανός – Η τρυφερή φωτογραφία στον Άγιο Δομίνικο