in

O στόχος ΣΚΑΪ – Ατζούν για το φετινό «Survivor» και τα πρώτα μεγάλα πακέτα. Παρασκήνιο…

Ικανοποίηση επικρατεί στον ΣΚΑΪ από το στήσιμο του νέου «Survivor». Μπορεί τα ονόματα να μην είναι «πρώτης γραμμής» και πολλά να τα έχουμε ξαναδεί στο ριάλιτι επιβίωσης ωστόσο τα στελέχη του καναλιού αλλά και της εταιρίας παραγωγής θεωρούν ότι έχει δημιουργηθεί το σωστό μείγμα για ξεκολλήσει το κανάλι από τα μονοψήφια νούμερα του prime time. Άλλωστε το νέο «Survivor» είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να διαρκέσει για τουλάχιστον ένα εξάμηνο.

  • Ο στόχος που έχει μπει από το κανάλι αλλά και από τον ίδιο τον Ατζούν είναι μίνιμουμ τηλεθέαση 15% στο δυναμικό κοινό 18 – 54. Από εκεί και πάνω άλλωστε θα ενεργοποιείται φέτος και η ρήτρα τηλεθέασης που θα αυξάνει το κέρδος μέσω αύξησης μπάτζετ επεισοδίου για τον Τούρκο παραγωγό. Πάντως απ’ ότι μαθαίνω ήδη έχουν κλειστεί μεγάλα διαφημιστικά πακέτα για το ριάλιτι εδώ και αρκετούς μήνες.

    Τουλάχιστον 15 πρόσωπα («Διάσημοι» – «Μαχητές») είναι στην αναμονή για την είσοδό τους σε επόμενη φάση του ριάλιτι. Στα άλλα κανάλια βέβαια δεν δείχνουν να ανησυχούν και κάνουν λόγο για «ξαναζεσταμένο φαγητό» που δεν πρόκειται να κόψει τηλεθεατές από τη μυθοπλασία. Θα φανεί πολύ σύντομα…

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 Comments

  1. Ευτυχώς με το Survivor βρήκαν μεροκάματο(και μάλιστα γερό τρομάρα τους)και τριτοκλασάτοι μαιντανοί που το παίζουν vips & influencers(στον ύπνο τους)και ασχολείται ο κόσμος μαζί τους έστω και για το πεντάλεπτο δημοσιότητας που τους ανήκει….

  2. Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες δεν έχουν καμμία αξιοπρέπεια.
    Ξεπουλάνε τα πάντα για τα φράγκα. Είναι πολύ λυπηρό γι’ αυτούς.
    Ευτυχώς, δεν θα τους δει απολύτως κανείς. Ζήτημα να κάνει 6% τηλεθέαση το Survivor.
    Και πολύ του είναι του Ατζούν. Μακάρι οι τρισάθλιες εκπομπές του να εξαφανιστούν εντελώς.

Θεσσαλονίκη – Σήκωσαν στα χέρια αυτοκίνητο για να περάσει λεωφορείο (Βίντεο)

Άδωνις Γεωργιάδης – “Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο υπουργείο Υγείας”