in

Ο σπαραγμός της κόρης του Κυτούδη – “Έφυγες και η καρδιά μου… είναι μισή”

Θλίψη σκόρπισε στη Μαγνησία η είδηση του θανάτου του Κυριάκου Κυτούδη, σε ηλικία 76 ετών.

 

Ο εκλιπών ήταν ιδρυτής του Συλλόγου  Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Αν. Ρωμυλίας Βόλου και επί χρόνια πρόεδρός του, όπου με την παρουσία και τις δράσεις που έκανε συνέβαλε στην μεταλαμπάδευση του πολιτισμού αλλά και τη διατήρηση της ιστορίας.

  • Η κόρη του Καλλιόπη Κυτούδη αποχαιρετά τον πατέρα της με ένα συγκινητικό γράμμα και λόγια που ακουμπούν κατευθείαν στην καρδιά.

Όπως γράφει και δημοσιεύουμε «Δύσκολο πράγμα η απώλεια, δεν ξέρεις πως να τη διαχειριστείς. Έφυγες και η καρδιά μου είναι μισή. Δεν μπορεί να καλυφθεί αυτό το κενό με τίποτα. Ο κόσμος έπαψε να γυρίζει, όλα πάγωσαν. Ο χρόνος σταμάτησε να κυλά .Θέλω να σε δω έστω για λίγο, να σε αγκαλιάσω, να σε φιλήσω για ακόμη μια φορά .Πόσο μου λείπεις τώρα, σε λίγο, και αύριο ακόμα πιο πολύ Μου λείπει το γέλιο σου, το χάδι σου, η φωνή σου Μου λείπεις και θα μου λείπεις. Δεν ήμουν έτοιμη να με αφήσεις, ούτε θα ήμουν ποτέ. Είχα πάντα μια χαζή αντίληψη. Ότι θα είσαι εδώ πάντα για μένα , μέχρι να φτάσει η στιγμή που θα κλείσω εγώ τα μάτια μου. Πάντα θα είσαι ο βασιλιάς της καρδιάς μου, ο ήρωας, ο βράχος, το στήριγμα, η πυξίδα και ο φάρος αξιών μου. Μου χάρισες απλόχερα την αγάπη σου και μου έδωσες πολύτιμα εφόδια που θα τα κρατήσω φυλαχτό για μια ζωή .Έφυγες αλύγιστος, οραματιστής, ιδεαλιστής. Αγωνιστής μέχρι το τέλος. Την φυγή σου δεν την επέλεξες. Αντίθετα παλέψεις, όπως ήξερες εσύ να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια και περηφάνια Η μάχη αυτή τη φορά, άνιση. Ήσουν και θα είσαι η μεγάλη μου αγάπη, η τρελή αδυναμία και έρωτας νου. Να μας προσέχεις από κει ψηλά που είσαι τώρα, όπως μας προσέχεις μέχρι τώρα, εμένα ,την Τοβούλα σου, και τη μανούλα μας. Ήσουν υπέροχος άνθρωπος και πατέρας.

  • Καλό παράδεισο να έχεις γλυκέ μου μπαμπά».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Απίστευτο – Σκύλος σκότωσε με τουφέκι το αφεντικό του…

Eurovision 2023 – Τις πέρασαν στην… ζούλα;