in

OMGOMG LoveLove

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε μια απολαυστική συνέντευξη με τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες του

Πρεμιέρα έκανε η τηλεοπτική σειρά – ριάλιτι “The Family Stallone” που αφορά τη ζωή της οικογένειας του Σιλβέστερ Σταλόνε. Τι δήλωσαν οι κόρες του για τη συμπεριφορά του μπαμπά τους όταν βγαίνουν ραντεβού.

Για πρώτη φορά στην ιστορική κινηματογραφική του καριέρα, ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Σιλβέστερ Σταλόνε κοιτάζει τον φακό με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Συγκεκριμένα, στις 17 Μαΐου, έκανε πρεμιέρα η τηλεοπτική σειρά – ριάλιτι “The Family Stallone” από την Paramount+, η οποία δίνει μια ματιά στη ζωή ενός από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, μαζί με τη σύζυγό του, Τζένιφερ Φλάβιν, και τις τρεις κόρες τους, την 20χρονη Σκάρλετ, την 24χρονη Σιστίν και την 26χρονη Σοφία (συν τα οικογενειακά κατοικίδια!).

Το πρώτο επεισόδιο του “The Family Stallone”
Στο πρώτο επεισόδιο ο Σταλόνε συναντά τον διάσημο ηθοποιό και φίλο του Αλ Πατσίνο για γεύμα. Ο 85χρονος θρύλος του κινηματογράφου αποκαλύπτει ότι, αν και ξέρει να στέλνει μηνύματα, δεν ξέρει πώς να βγάζει φωτογραφία με το τηλέφωνό του, οπότε ο Σταλονε προσπαθεί να του μάθει πώς να βγάζει selfie.

Επίσης, βλέπουμε πόσο υπερπροστατευτικός μπαμπάς είναι ο Σταλόνε, σε σημείο που να εκφοβίζει κάθε αγόρι που φέρνουν στο σπίτι οι κόρες του. Αυτήν την υπερπροστατευτικότητα τη βλέπουμε σε πλήρη εξέλιξη στο πάρτι γενεθλίων του, αφού η Σιστίν του κάνει φάρσα ότι είναι έγκυος με αποτέλεσμα ο Σταλόνε να φρικάρει και να λέει: “Θα γίνω Rambo, φίλε”.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μυστήριο με τον θάνατο νεαρού νεόνυμφου ζευγαριού – Πέθαναν μαζί την επομένη του γάμου

Καβάλα – Περαστικός κλώτσησε αδέσποτο σκύλο στη θάλασσα… (Εικόνες)