in

AngryAngry

Ο Σεργουλόπουλος για «Σπαρτιάτες» – «Ο δήμαρχος Σπάρτης θα κάνει κάτι;»

Τα εκλογικά αποτελέσματα και κυρίως η είσοδος στη Βουλή του ακροδεξιού κόμματος Σπαρτιάτες, έπεσαν προς συζήτηση στο τραπέζι του «Πρωίαν σε είδον τη Μεσημβρίαν». 

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά σχολίασαν το θέμα στις Ρόμπες, όμως άνοιξαν την κουβέντα αμέσως μετά το σκετς.

  • «Για κάποια αποτελέσματα τρίβαμε τα μάτια μας. Αναρωτιέμαι, ο δήμαρχος Σπάρτης θα κάνει κάτι; Εγώ αν ήμουν κάτοικος Σπάρτης, αν ήμουν Σπαρτιάτης, έχουν πάρει το όνομά μου και το χρησιμοποιούν γι’ αυτό το κόμμα, το οποίο είναι ένα κόμμα που στηρίζει την παρανομία… Αν ένα κόμμα λεγόταν Έλληνες και ήταν κόμμα φασιστικό, θα με ενοχλούσε γιατί είμαι Έλληνας. Τη λέξη Έλληνας και τη λέξη πατριώτης την καπηλεύονται άνθρωποι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Για αυτό αναρωτιέμαι, οι Σπαρτιάτες τι θα κάνουν; Οι άνθρωποι της Σπάρτης» αναρωτήθηκε και συνέχισε:

«Η δημοκρατία έρχεται με τη γνώση της ιστορίας και με τη μόρφωση. Τους ανθρώπους που δεν έχουν μόρφωση και μπορεί να είναι σε μια ένδεια οικονομική, πάρα πολύ εύκολα μπορεί να ακολουθήσουν κάτι το οποίο μπορεί να τους πουν», είπε κλείνοντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

42 Comments

  1. Από που προκύπτει ότι υποστηρίζει την παρανομία; έχει στοιχεία ο Σεργουλόπουλος και δεν τα καταθέτει; Και οι ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι το να κουβαλάς μολότοφ μέσα στη τσάντα σου δεν είναι μεμπτό.
    Συμφωνεί με αυτή την παρανομία του ΣΥΡΙΖΑ ο κος Σεργουλόπουλος

    • Γιατί δεν πήγατε να ψηφίσατε το κόμμα μας, τη Νέα Δημοκρατία, αφού το υποστηρίζετε; Ευτυχώς που πήγαμε εμείς και ψηφίσαμε και βγάλαμε κυβέρνηση γιατί αν περιμέναμε από εσάς, σωθήκαμε. Όλα από εμάς τα περιμένετε; Μάθετε να ασκείτε το εκλογικό σας καθήκον και δικαίωμα για μην παραπονιέστε μετά για το εκάστοτε αποτέλεσμα. Αν ψηφίζατε κι εσείς και τόσοι άλλοι που δεν πήγαν, ο Σύριζα θα έπεφτε ακόμα πιο χαμηλά και θα ξεμπερδεύαμε αμέσως μαζί του. Σας παρακαλώ, να πηγαίνετε να ψηφίζετε άλλη φορά και να μην απέχετε.

    • Τον Παύλο Φύσσα τον ξεχάσατε; Μιλάμε για ένα απόκομμα της Χ.Α. που δημιουργήθηκε από έναν φυλακισμένο. Είναι παράνομο κόμμα και ντροπιαστικό να υπάρχει στην Βουλή για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Ο Φώτης είναι πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΝΔ. Πολλοί έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα. Δεν το αφήσαμε όλοι όμως. Ωστόσο, καλά τα λέει εδώ ο Φώτης.

      • Νικολέτα ή Κωνσταντίνα ή όπως σε λένε ποιος σου είπε ότι δεν ψηφίσαμε; Επειδή υποστηρίζω ότι ομοίως με την ακροδεξιά έπρεπε να το ενοχλεί τόσα χρόνια η καταστροφική ακροαριστερά, σημαίνει ότι δεν ψήφισα;
        Δεν είναι ΝΔ ο Σεργουλόπουλος, δαγκωτό.
        Κανείς δεν ξεχνάει τον Φύσσα αλλά στην περίπτωση αυτή ο δολοφόνος και οι ηθικοί αυτουργοί τιμωρήθηκαν. Αντιθέτως οι ακροαριστεροί θύτες της Marfin δεν τιμωρήθηκαν ποτέ.
        Άλλο δε μου αρέσει ένα κόμμα που μπήκε στη Βουλή, άλλο ως δυνάστης απαγορεύω να ψηφίζεται ένα κόμμα επειδή δεν είμαι δημοκράτης. Η δημοκρατία όταν είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας, παύει να είναι δημοκρατία.

        • Δεν το βλέπετε το όνομά μου; Εγώ δεν σας μίλησα για ψήφο. Γιατί θυμώνετε και επιτίθεστε και γιατί προσβάλλετε; Δεν ξέρετε να φέρεστε; Εγώ δεν σας μίλησα επιθετικά.
          Επιλεκτική είναι η δική σας δημοκρατία όταν μιλάτε για ακροαριστερά από την στιγμή που δεν υπάρχει. Εγώ ανήκω στο κέντρο γιατί είναι το μόνο που μπορεί να μας πάει μπροστά και να φέρει την δημοκρατία. Δεν μου αρέσουν τα άκρα και δεν είδα ποτέ η χλιαρή αριστερά που υποτίθεται πως έχουμε να διέπρεξε δολοφονικές πράξεις αλλά εσείς κατηγορείτε από εμπάθεια τους αντιπάλους σας για θύτες.
          Η Χ.Α. είναι γνωστή για τις δολοφονικές της πράξεις και καταδικασμένη. Εσείς μπερδεύετε επίτηδες τα κόμματα της ψευτοαριστεράς με μία εγκληματική οργάνωση. Κάποιοι θα μπορούσαν να πουν το ίδιο και για το κόμμα σας. Δεν θα ήταν σωστό αυτό όμως να μιλάμε χωρίς αποδεικτικά στοιχεία. Οι θύτες της Marfin είναι εικασίες δικές σας και χωρίς αποδείξεις δεν στέκει να εξαπολύετε κατηγορίες. Στην τελική, ας βρίσκανε οι υπεύθυνοι ποιοι είναι οι θύτες και ας τους τιμωρούσαν. Τι περιμένουν τόσα χρόνια; Τόσο ανίκανοι είναι να τους πιάσουν; Ή μήπως κάτι μας κρύβουν;
          Μιλάμε για ακροδεξιά επικίνδυνα μορφώματα και αυτό σημαίνει απειλή για την δημοκρατία μας. Αριστερά δεν υπάρχει στην χώρα, πόσο μάλλον ακροαριστερά. Ποτέ δεν υπήρξε. Είναι αστείο να το πιστεύετε. Και όχι. Δεν είναι δημοκρατία αυτή. Εσείς την κόβετε και την ράβετε στα μέτρα σας κατά πως σας βολεύει. Δυνάστες είστε εσείς που μας κυβερνάτε και μας φέρατε κι άλλους δυνάστες για να μας καταδυναστεύετε. Εγώ ανήκω στους δημοκράτες και θα αγωνίζομαι πάντα για την δημοκρατία. Είδατε να απαγόρευσα κάτι σε κάποιον ή το λέτε κι αυτό απ’ το μυαλό σας; Την άποψή μου δεν είπα;
          Από την στιγμή που είναι καταδικασμένοι, πώς κάνουν κόμμα από την φυλακή;
          Ο κόσμος ψηφίζει ό,τι θέλει αλλά είναι πολύ ανησυχητικό να έχουμε τόσα ακροδεξιά επικίνδυνα μορφώματα. Αν αυτό δεν σας ανησυχεί και θεωρείτε δημοκρατία τον φασισμό, τότε είστε το ίδιο γι’ αυτό τους υποστηρίζετε. Σας αρέσει γιατί είναι καθρέφτης σας. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε. Με φασίστες δεν γουστάρω να μιλάω. Ο φασισμός δεν είναι δημοκρατία. Αν εσείς τον θεωρείτε δημοκρατία, τότε να χαίρεστε την δημοκρατία σας.
          Ευελπιστώ ότι αυτό το φρικτό αποτέλεσμα για την χώρα μας θα ανατραπεί γιατί ευτυχώς, υπάρχει και κόσμος με υγιές σκεπτικό που αντιδράει και ανατρέπει τον φασισμό και επαναφέρει την δημοκρατία. Συνέβη και με την ανατροπή της Χούντας αλλά και όταν βγήκε η ΠΑΣΟΚΑΡΑ του ηγέτη Ανδρέα. Προφανώς, είστε νοσταλγός της Χούντας και σας έθιξα.
          Όσο για τον Φώτη, ας γελάσω. Είναι ΝΔ δαγκωτό πλέον. Ανήκει όμως στο υγιές κομμάτι της ως κεντροδεξιός, όχι ως ακροδεξιός. Η ανθρωπότητα πρέπει να εξελίσσεται και όχι να πηγαίνει στην εποχή των σπηλαίων.

        • Εμένα αν θες, λέγε με και Αντουανέτα, επιθετικέ ψευτόμαγκα. Κανονική δημοκρατία για όλους, αντικειμενική. Επιλεκτική δημοκρατία έχεις εσύ. Αφού τιμωρήθηκαν με ποιο δικαίωμα κάνουν κόμμα οι καταδικασμένοι εγκληματίες ρε Καραγκιόζη? 🤡 Ποια ελληνικά Αριστερά κόμματα εγκλημάτισαν και καταδικάστηκαν ρε ψεύτη ναζιστή φασίστα? Ούτε ένα. Άντε πια με τις μαλακίες και τα ψέματά σας. Πες μας ότι τους ακροδεξιούς τους θέλετε για δεκανίκι γιατί είναι αδέρφια σας, σάρκα από τις σάρκα σας και άσε τα παραμύθια. Πολλή χουντολαγνεία βλέπω. Αλλά έτσι είστε όλοι οι δεξιοί. Ούγκανοι χουντολάγνοι. Είναι φασισμός να αντιδρούν οι δημοκρατικοί πολίτες ενάντια στον φασισμό και να επιθυμούν την δημοκρατία στην ζωή τους? Οι δημοκρατικοί πολίτες που αντιστάθηκαν στην Χούντα και την έριξαν ήταν φασίστες μήπως κι αυτοί? Καταλαβαίνεις τι χοντρή μαλακία είπες ρε παπάρα? 🤡
          Πόσα θες να μας τρελάνεις? Είσαι λοβοτομημένος ψεκασμένος με αυτά τα χαζά που λες.
          Είχατε το θράσος να κατηγορείτε τον Καμμένο, εσείς που έχετε στο κόμμα σας όλους τους ακροδεξιούς φασίστες και γεμίσατε και με άλλα ακροδεξιά αποκόμματα-σιχάματα την Βουλή. Εσύ που γκρινιάζεις μόνο όταν πρόκειται για Αριστερά κόμματα επειδή δεν σε βολεύουν κι ας μην σε βλάπτουν, τότε σέβεσαι την δημοκρατία και τις επιλογές της πλειοψηφίας? Δεν την σέβεσαι. Όταν βγήκε ο Σύριζα σεβάστηκες την άποψη της πλειοψηφίας? Όχι. Όλο γκρίνια ήσουν. Επειδή σας έκοψε την μάσα και σας φορολόγησε. Είστε για του Σινούρη.
          Η Ελλάδα πλέον, διοικείται από επικίνδυνους παράφρονες ναζιστές αντιδημοκράτες κι εσύ ο φασίστας τολμάς να μας κουνάς το δάχτυλο και να μας κάνεις κήρυγμα για την δημοκρατία.
          Δημοκρατία για εσένα είναι να είσαι μονάρχης ναζιστής και να φιμώνεις όλες τις δημοκρατικές φωνές. Αλίμονο κι αν έχεις ιδέα εσύ ο φασίστας τι εστί δημοκρατία.
          Όταν μιλάς για δυνάστες που απαγορεύουν, σίγουρα, αναφέρεσαι μόνο στον εαυτό σου και στο κόμμα σου, φυσικά.
          Άι σιχτίρ ναζιστικά παλιοσκουπίδια. Βάλε το δάχτυλο που κουνάς στον κώλο σου.
          Πολλοί από εμάς θα φύγουμε από την χώρα μας για να αναζητήσουμε μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό. Δεν θα σας υποστούμε. Θα χαιρόμαστε την ζωή μας και θα μείνετε στην μιζέρια σας. Αλίμονο σε αυτούς που θα μείνουν και καλό κουράγιο τους εύχομαι που θα σας ανεχτούν.
          Θα μείνετε μόνοι σας στο τέλος να παίζετε με τα μπαλάκια σας, άχρηστοι βλαμμένοι αρρωστημένοι ναζιστές.
          Αχ Ελλάς Ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα.
          Απορώ γιατί κάποιοι αναρωτιούνται αν ψήφισες. Είναι δυνατόν εσείς οι δεξιοί να μην ψηφίσετε? Ακόμα και χεσμένοι πατόκορφα θα ψηφίζατε για να μην χαθεί ψήφος για το σκατοκόμμα σας.
          Είναι απίστευτο ότι έχουν δικαίωμα ψήφου ανήλικα άτομα με μυαλό 5χρονου όπως εσύ.
          Τι καταστροφή σου έφερε η Αριστερά που δεν πρόλαβε καλά καλά να κυβερνήσει γαμώ τα μυαλά σου? Επειδή ξελάσπωσε την χώρα και σε έβαλε να πληρώσεις φόρους? Καλά σου έκανε. Αυτό είναι το καλό για την χώρα. Να πληρώνεις φόρους ανάλογα με το εισόδημά σου.

        • Ποια επιλεκτική δημοκρατία ρε φασιστικό ναζιστικό αρχίδι που έχεις δυό μέτρα και δυό σταθμά; Που έχεις μπερδέψει τα αυγά και τα πασχάλια και θες να μας επιβάλεις τον φασισμό σας για Δημοκρατία. Άντε πήγαινε ξανά σχολείο μήπως και μάθεις τα στοιχειώδη και μετά να εκφέρεις άποψη.
          Σε έχω γραμμένο και έχεις σκάσει απ’ το κακό σου, Δούλε. Κάτσε να χτυπιέσαι. Να λιώνεις. Φαίνεται πως το κόμμα σου σε κρατάει πίσω και δυστυχισμένο.
          Αποδεικνύεται από τα παλαιολιθικά μυαλά σου.
          Εσείς που του απευθύνεστε, μην κάθεστε και συζητάτε με τέτοιο άτομο. Αγνοήστε το. Πού να ξέρατε σε τι μαλάκα τούβλο απευθυνθήκατε. Τα θέλει ο οργανισμός σας τώρα να σας βρίζει το υστερικό ψυχανώμαλο φασιστικό βλαμμένο που δεν μπορεί να δεχτεί ή να σεβαστεί ότι υπάρχουν κι άλλες απόψεις εκτός από την δική του. Μιλάμε για περίπτωση βαριάς βλάβης.
          Ώστε εσύ ψηφίζεις Δούλε, ε! Κακώς, πολύ κακώς. Τα νήπια δεν επιτρέπεται να ψηφίζουν. Εσένα πρέπει να σε κλειδώνουν μέσα την μέρα των εκλογών για να μην ψηφίζεις ποτέ. Με τι μυαλά θα ψηφίσεις εσύ ρε χαμένο? Όλους εσάς τους φασίστες πρέπει να σας κλειδώνουν. Καλό λιώσιμο για όλο το υπόλοιπο της ζωή σου στο ίντερνετ. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
          Εντωμεταξύ, τι έγραψες? Ούτε κι εσύ δεν κατάλαβες. Χάζεψες τελείως από την αδράνεια και την απραγία. Καταλαβαίνεις τι λες?
          1) Ποια στοιχεία έχει ο Φώτης ρε μουνόσκυλο? Όλοι δεν ξέρουμε ότι αποδεδειγμένα οι ακροδεξιοί είναι παραβατικοί και έχουν κάνει εγκλήματα για τα οποία μάλιστα έχουν καταδικαστεί? Τι προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα?
          2) Λες, βλακωδώς, αν έχει ο Φώτης στοιχεία, ενώ εσύ τι στοιχεία έχεις να λες αυτά τα αισχρά ψεύδη για την Marfin? Δεν έχεις κανένα στοιχείο και είναι ντροπή σου. Αυτά που λες είναι ποινικά κολάσιμα. Πάψε να κατηγορείς άδικα αθώους.
          Οι μεν είναι καταδικασμένοι εγκληματίες και οι δε είναι έντιμοι και αθώοι.
          Βέβαια, εσένα κανένας δεν σε πιστεύει. Όλοι το βλέπουν ότι είσαι γκαγκά και γελάνε με τις χαζομαλακίες που γράφεις. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
          Εσύ θες ψυχοφάρμακα με τις χούφτες και ενέσεις ίσα με την κολόνα μήπως στρώσεις και αν.

        • Το ίδιο μαγαζί.
          Σιγά να μην σε νοιάζει για τον Παύλο Φύσσα. Εσύ βρίζεις την μάνα του, λυσσασμένο φασιστόμουτρο.
          Είστε τα ίδια σκατά με τους ναζί και τώρα που μπήκαν στην Βουλή με εσάς τους υποστηρίζεις.
          Ενώ όταν μπήκαν με ΣΥΡΙΖΑ τους έκραζες για να θίξεις τον ΣΥΡΙΖΑ. Τότε ήταν κακοί και τώρα έγιναν καλοί για εσένα οι ακροδεξιοί? Ε ρε υποκρισία. Ο μόνος λοιπόν που κόβει και ράβει τα πάντα στα μέτρα του είσαι, μόνο και μόνιμα, εσύ. Όσο για την δήθεν Δημοκρατία που επικαλείσαι, βαπτίζεις την δικτατορία σας ως Δημοκρατία. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Χάρισμά σου.

        • ΤΟΤΕ ΟΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
          Γκέγκε? Γκέγκε!

        • ΦΗΣΕΙΣ. ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ.
          ΝΑΠΑΛΜ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 🌋
          ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. 🌋
          ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

          • ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΙΓΚΛΙΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ. ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΩΠΟΣ ΣΑΣ. 🤣🤣🤣🤣🤣

          • ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
            ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.🤣🤣🤣🤣🤣

        • ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ.
          ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ? ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ. ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ.

        • ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΗ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.

        • ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ.
          ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΟΥΤΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Η ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ. 200 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.
          ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. ΑΝΤΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΦΡΑΦΟ 800 ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
          ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.

  2. Ε όχι και Συριζαίος. Ο Φώτης είναι δικός μας Νεοδημοκράτης και έχει απόλυτο δίκιο σε αυτά που λέει.
    Η άνοδος της ακροδεξιάς και του φασισμού θα πρέπει να προβληματίζει όλους εμάς τους υγιείς πολίτες.

  3. Αν ανατρέξουμε στην ιστορία, οι μεγαλύτεροι μισάνθρωποι ανθέλληνες και προδότες αποδείχθηκαν οι
    περισσότεροι ψευτομπατριώτες δεξιοί και ακροδεξιοί.

  4. Για να είμαστε ακριβείς, με 52% αποχής από τις κάλπες, δεν το λες και δημοκρατικό το αποτέλεσμα. Ούτε εγώ πήγα να ψηφίσω λόγω απόστασης. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ο κόσμος απείχε από τις κάλπες. Συνήθως, οι Αριστεροί και οι Κεντροαριστεροί απέχουν είτε για λόγους ανωτέρας βίας είτε λόγω αμέλειας και ηττοπάθειας, δυστυχώς, και αφήνουν όλα τα φασισταριά να αποφασίζουν για τις τύχες τους γιατί όλοι οι δεξιοί δεν αφήνουν καμμία ψήφο να πάει χαμένη. Μην τους χάσουμε. Είναι σαν τις κατσαρίδες. Με ένα καλό ψέκασμα όμως τελειώνουν μια και καλή. Έτσι κι αλλιώς, ψεκασμένοι στο μυαλό είναι.

  5. Θάνο το ότι κάποιος επιλέγει να μην ψηφίσει ενώ μπορεί, δεν είναι έλλειψη δημοκρατίας. Η δημοκρατία υπάρχει, άλλο αν εμείς την εκμεταλλευόμαστε. το αποτέλεσμα σαφώς και είναι δημοκρατικό.
    Προσωπικά πιστεύω ότι μπήκαν κόμματα παρατράγουδα. Αλλά έτσι είναι η δημοκρατία: δέχεσαι αυτό που θέλει η πλειοψηφία και οι νόμοι.
    Η αποχή χτύπησε και τα δύο μεγάλα κόμματα, αυτό θα το δεις αν διαβάσεις πόσες χιλιάδες ψήφους λιγότερους πήραν και οι δύο.
    Για την άλλη την πυροβολήμενη Ζαία που λέει να ψοφήσω, δεν έχω λόγια.
    Μου κάνει εντύπωση όμως Θάνο ότι λες για “ψεκασμένους” αλλά σου φαίνεται “φυσιολογικό” το από πάνω

    • ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΒΕΛΟΝΑ ΣΟΥ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ? ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ, ΤΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ? ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ, ΕΣΥ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟ 2015-2019 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ? ΟΧΙ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ.
      ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ?
      ΟΧΙ. ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 1967 ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ “ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ” ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΤΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ? ΟΧΙ. ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΠΟΛΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΩ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΘΗΚΟΥΣ. ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ.

    • Η ψήφος είναι το μόνο δημοκρατικό που παρέμεινε σ’ αυτή την χώρα κι αυτό το αλλοιώσατε πάλι.
      Την έλλειψη δημοκρατίας την δημιουργήσατε εσείς οι Δικτάτορες. Για ποιους νόμους μιλάς ρε γελοίε? Αυτούς που καταστρέψατε? Δεν υπάρχουν νόμοι. Τους διαλύσατε. ΟΧΙ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ.

    • Από πάνω φαίνεται πόσο φυσιολογικός δεν είσαι από τις μαλακίες που γράφεις. Από όλα σου τα παραληρηματικά σχόλια φαίνεται ότι είσαι ψυχασθενής. Όπως είστε όλοι δεξιοί. Μουρλοί, καθυστερημένοι και ηλίθιοι.

    • Όταν εσύ μας εύχεσαι εμμέσως ψόφους και κατάρες και αποφασίζεις να πεθάνει τόσος κόσμος, τότε δεν τα χάνεις τα λόγια σου, ε… Να δεις κι εσύ πως είναι να σου φέρονται έτσι, έστω και στα λόγια. Πάντως, μην ανησυχείς. Μια χαρά θα είσαι εσύ. Δεν έχεις ανάγκη. Ζωάρα για πάντα θα κάνεις! Εις υγείαν των κορόιδων!

    • Είσαι ψυχασθενής που δεν παίρνεις την αγωγή σου! Πάρε την επιτέλους για να ησυχάσουμε όλοι.

    • Σε αντίθεση με εσένα το αρρωστημένο.
      Τα έγραψα όλα άψογα.
      Συγγνώμη αν σε πόνεσαν οι αλήθειες.
      Ξίδι!

  6. Σίγουρα όλους τους χτύπησε η αποχή. Δεν θεωρώ πως είναι δημοκρατικό το αποτέλεσμα γιατί ουσιαστικά δεν πήγαν οι μισοί να ψηφίσουν. Άρα, δεν είναι ακριβώς η πλειοψηφία. Οι νόμοι δεν είναι πάντα δίκαιοι γιατί φτιάχνονται από ανεξάρτητους ισχυρούς παράγοντες βάσει τα συμφέροντα των ισχυρών.
    Δεν το δέχομαι το αποτέλεσμα, έχω κάθε λόγο να διαφωνώ, απλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς και φροντίζω να μην εξαρτάτσι η ζωή μου από αυτό όσο γίνεται. Και δεν το δέχομαι γιατί έχουν εκλεγεί κάποιοι άνθρωποι που δεν σέβονται τις ελευθερίες μας. Επομένως, δεν μπορώ ούτε εγώ να τους σεβαστώ και να τους δεχτώ ως δημοκρατικούς. Απλώς, τους αγνοώ.

Ρόδος – Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τουρίστας μετά από πεζοπορία

Κανέλλη για Κασιδιάρη- «Κλεινόταν στον καμπινέ για να μην πάει αυτόφωρο, το παίζει τώρα αντισυστημικός»