in ,

CuteCute OMGOMG CryCry LOLLOL

Ο «Σασμός» χαστούκισε το «Survivor». Μεγάλη πτώση του Γεωργίου και αναιμική πρεμιέρα του «Master chef»

Σημαντική η μέρα χθες για την prime time των καναλιών καθώς μπήκε στην «αρένα» της ζώνης τόσο το Master chef, όσο και η επιστροφή των σειρών. Τα πρώτα συμπεράσματα που βγήκαν από την πρώτη αναμέτρηση είναι τα εξής: 

  • Ο «Σασμός» έκανε comeback και μαζί του επέστρεψαν και τα 20αρια του. Δεν είχε σχεδόν καμία απώλεια στους τηλεθεατές, σε αντίθεση με το σήριαλ του Αντρέα Γεωργίου στο Mega που έφερε μέσο όρο κάτω από το 14%. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απέδειξε ότι δεν μπορεί να κρατήσει τόσο φανατικά το κοινό και μην αποκλείσετε η πτώση στη συνέχεια να είναι μεγαλύτερη. Πεσμένο και το «Μαύρο Ρόδο» που ανέπνευσε μετά το φινάλε του «Master chef» και των «Παγιδευμένων».

Όσον αφορά το «All Star Survivor» και το «Master chef», το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν ισοπαλία. Βέβαια, βλέποντας κανείς αναλυτικά τα νούμερα θα καταλάβει πως ο μέσος όρος αυτός του ριάλιτι του ΣΚΑΙ οφείλεται στα νούμερα που έφερε μετά τις 23.00 το βράδυ. Στις πρώτες δύο ώρες δεν μπόρεσε να φέρει μέσο όρο πάνω από 14%. 

  • Μόλις επιστρέψει το «2night show» ή απέναντι από το «Έλεος» στο Mega, τι θα γίνει δηλαδή;

Όσον αφορά τον ΑΝΤ1, τα συναισθήματα είναι γλυκόπικρα. Αφενός πάτωσε η κωμική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος» (βέβαια έφερε νούμερα που έκανε το «Εκτός υπηρεσίας» που δεν είχε απέναντι τα δύο αυτά δυνατά ριάλιτι», αφετέρου όμως οι «Παγιδευμένοι» κρατήθηκαν σε υψηλά επίπεδα. Η εκτίμησή μου είναι πως η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 θα ανέβει και άλλο και τότε τα ριάλιτι θα ζοριστούν ακόμα πιο πολύ. 

  • Δείτε αναλυτικά τα νούμερα:

Σασμός 20,8%

All Star Survivor 18,4%

Master chef 17,7%

Ποιος Παπαδόπουλος 6,7%

Οι Παγιδευμένοι 14,4%

Μαύρο Ρόδο 14,1%

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Α ρε Τανιμανίδη – Πήγες την Παρασκευή για να γλιτώσεις τα μονοψήφια αλλά…

Αστυνομικό θρίλερ στην Κερατέα – Νεκρός σε προχωρημένη σήψη μέσα σε “ύποπτο” ΙΧ