in

OMGOMG WTFWTF

Αποκάλυψη – Ο ρόλος της ξανθιάς γυναίκας στο πλευρό του Πολυχρονοπούλου

Η εκπoμπή του mega εξασφάλισε μία μαρτυρία που περιγράφει ένας εθελοντής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» ποιος ήταν ο ρόλος της μέσα σε αυτή.

 

  • Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο εθελοντής ο ρόλος της ξανθιάς γυναίκας φαίνεται να είναι οργανωτικός, μάλιστα την χαρακτηρίζει ως «εγκέφαλο».

«Ήμουνα εθελοντής από το 2013. Πίσω σχεδόν στις αρχές της κίνησης της συγκεκριμένης. Είδα τι έγινε, συνειδητοποίησα τι γινότανε και σηκώθηκα και έφυγα μαζί με μία φίλη. Θέλω να επικεντρωθώ στη συγκεκριμένη κυρία αυτή την ξανθιά που ήτανε συμβία του, η οποία ήταν ο νους και ο οργανωτικός ”εγκέφαλος” πίσω από αυτόν.

»Η συγκεκριμένη, είχε τεράστιες γνωριμίες και διασυνδέσεις στο καλλιτεχνικό χώρο, στον πολιτικό χώρο και ούτω καθεξής και τον έφερνε σε επαφή με αυτές τις γνωριμίες και προωθούσε το έργο του. Καυχιότανε δηλαδή, δεν έκρυβε την πολυτελή ζωή που έκανε τα έλεγε η ίδια. Ποτέ δεν ψώνιζε. Επειδή ήμουν εκεί πέρα. Κάθε μέρα πήγαινα. Σχεδόν καθημερινά. Μαγείρευε μακαρόνια, πατάτες, φασόλια και τέτοια. Μπούρδες. Ούτε λάδι δεν ήτανε μέσα στο φαγητό ούτε τίποτα.

»Ποτέ δεν ψώνιζε ο Πολυχρονόπουλος. Ποτέ. Στο εγγυώμαι εγώ και μάλιστα, βάζανε ταμείο ένα χάρτινο κουτί για ταμείο. Μία κατσαρόλα από πάνω με ένα αλουμινόχαρτο και έβαζε ο κόσμος χρήματα. Κυρίως τα περισσότερα χρήματα μαζευόντουσαν στο Μοναστηράκι. Κάθε Σάββατο που υπήρχε».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

“My Style Rocks” – Πρεμιέρα για το νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας

Μενεγάκη για Σκορδά – «Μπαίνω στη θέση της και δυσκολεύομαι πάρα πολύ, παρά τα χρόνια και την εμπειρία μου»