in

Ο Πρώτος από εμάς – Ποιος υποψήφιος δήμαρχος εισβάλλει στη σειρά;

Στη νέα κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1 “Ο Πρώτος από εμάς” θα δούμε απόψε τον ηθοποιό Γιάννη Βούρο, να υποδύεται τον ρόλο του Στέφανου Στεργίου.

  • Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κος Βούρος είναι νυν δήμαρχος Νέας Φιλαδελφείας και υποψήφιος δήμαρχος ξανά, που θα διεκδικήσει κι αυτή την Κυριακή μία νέα 5ετία στον δήμο του. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζει ακάθεκτος να κάνει αυτό για το οποίο τον έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια. Να υποδύεται ρόλους ως ηθοποιός.

Ο Γιάννης Βούρος θα υποδυθεί στην σειρά, τον Στέφανο Στεργίου, τον πατέρα του Άλκη (Σπύρος Χατζηαγγελάκης). Ο Στέφανος είναι ένας μποέμ, χύμα, επιπόλαιος, χαλαρός και μάλλον ανώριμος τύπος, παρά την ηλικία του. Είχε εγκαταλείψει τον Άλκη και τη μητέρα του, όταν ο Άλκης ήταν στην εφηβεία. Ήταν και εξακολουθεί να είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Παλαιότερα είχε χτίσει μια καριέρα με σπουδαίες συνεργασίες και ταξίδια στο εξωτερικό, όμως τώρα έχει αναγκαστεί να φωτογραφίζει γάμους και βαπτίσεις, για να επιβιώσει. Ο Στέφανος θα επιστρέψει στη ζωή του Άλκη, μετανιωμένος για όσα έκανε και, κυρίως, για όσα δεν έκανε για εκείνον. Αναμένουμε να τον απολαύσουμε!

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γκάφα του Alpha με τον νεκρό Μανθόπουλο – Χαροπαλεύει ο ηθοποιός…

Σάμος – Αγωνία για 25χρονο που εξαφανίστηκε από το Καρλόβασι. Είχε επιβιβαστεί στο πλοίο για Πειραιά