in

LOLLOL

Ο «πόλεμος των UFO» – Και η Κίνα θα καταρρίψει «άγνωστο αντικείμενο»

Συναγερμός σήμανε και στην Κίνα για την εμφάνιση ενός «αγνώστου αντικειμένου» και μάλιστα οι κινεζικές Αρχές δηλώνουν έτοιμες να το καταρρίψουν.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Κίνα ετοιμάζεται να καταρρίψει ένα άγνωστο αντικείμενο που εντοπίστηκε να πετά πάνω από το λιμάνι της πόλης Qingdao.

Ένας υπάλληλος της περιοχής Jimo του Qingdao είπε ότι «οι αρμόδιες Αρχές» ετοιμάζονται να καταρρίψουν το αντικείμενο. Ο υπάλληλος δεν ενημερώθηκε ποιο ήταν το αντικείμενο.

Τι μεταδίδουν κινέζικα ΜΜΕ:

«Οι τοπικές ναυτιλιακές αρχές στην επαρχία Shandong της Ανατολικής Κίνας ανακοίνωσαν την Κυριακή ότι εντόπισαν ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο στα νερά κοντά στην παράκτια πόλη Rizhao στην επαρχία και ετοιμάζονταν να το καταρρίψουν, υπενθυμίζοντας στους ψαράδες να μείνουν ασφαλείς και θα ειδοποιηθούν μέσω μηνυμάτων».

  • Θυμίζουμε ότι ένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος κατέρριψε ένα «αγνώστου ταυτότητας αερομεταφερόμενο αντικείμενο» πάνω από την επικράτεια Γιούκον του Καναδά το Σάββατο, καθώς σκοτάδι εξακολουθεί να καλύπτει πολλές από τις λεπτομέρειες της κατάρριψης ενός άλλου άγνωστου αντικειμένου την Παρασκευή πάνω από την Αλάσκα, από αμερικανικό μαχητικό.

Μέχρι στιγμής για κανένα από τα δύο περιστατικά σε ΗΠΑ και Καναδά δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες.

«Δεν ξέρουμε από πού προέρχεται ή σε ποιόν ανήκει», είναι η επίσημη απάντηση που δίνεται.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χαμός στη Ν. Ιωνία – Έπεσε η οροφή του γραφείου καθηγητών στο 1ο Λύκειο!

Κουκλάρα – Τον χώρισε και προκαλεί εμφράγματα στο Κολωνάκι