in

WTFWTF

Ο Παππάς για το ξέσπασμα του Λιάγκα – «Μου πήρε λίγη ώρα να σταματήσω τα γέλια»

Στη Σίσσυ Χρηστίδου και στους συνεργάτες του “Χαμογέλα και πάλι” τοποθετήθηκε ο Νίκος Παππάς όσον αφορά το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα.

Σημειώνουμε ότι ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 του έδωσε αυστηρή απάντηση στο “Πρωινό” της Παρασκευής αφότου ο μπασκετμπολίστας δήλωσε ότι η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ασχολείται με τον Στέφανο Κασσελάκη επειδή είναι παντρεμένος με άντρα και όχι με γυναίκα.

Ο Νίκος Παππάς δήλωσε αρχικά: “Δεν είναι ο σκοπός μου να ξεκατινιαστώ με τον Λιάγκα. Η τοποθέτηση έγινε για άλλο λόγο και θα χρειαστεί να το αποσαφηνίσω. Ίσως ο κόσμος που απευθυνόμουν να μην είναι τόσο εύστροφος και οξυδερκής. Το οξύμωρο είναι ότι ανέφερα τον Λιάγκα γιατί είναι μία εκπομπή που έχω κάνει δηλώσεις κανα δύο φορές. Ένιωσα πιο οικεία να τον αναφέρω. Μίλησα για όλες τις εκπομπές που αναφέρονται στον Κασσελάκη και αν έφαγε τυρόπιτα κουρού. Πού είναι η τοποθέτησή τους για τόσο σημαντικά θέματα“.

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα, ο Νίκος Παππάς είπε: “Άκουσα το ξέσπασμά του και ομολογώ πως μου πήρε λίγη ώρα να σταματήσω τα γέλια. Με τον Γιώργο Λιάγκα έχουμε και τα ίδια στέκια, μπορούμε να κάνουμε κάποια πολιτισμένη κουβέντα. Αν θέλει, να υψώσει τη φωνή του να δω κάτι. Δεν έχω κάτι προσωπικό. Δεν ξέρω, μίλησε για μηνύσεις, είναι μια καλή ευκαιρία -δεν ξέρω αν υπάρχει νομικό πλαίσιο γι’ αυτό- να μιλήσει για τον εαυτό του τότε που κορόιδευε την κοπέλα που την είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά και χαζογελούσε. Δεν μου αρκεί εμένα η δημόσια συγγνώμη. Ας αφήσει τις απειλές σε μένα γιατί είναι άλλη πίστα αυτή“.

Και πρόσθεσε λίγο αργότερα: “Το όνομά του το χρησιμοποίησα μόνο και μόνο για να πω τον καημό μου“.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

 Η αποκάλυψη της Παπαδάκη για το διαζύγιό της – “Βγήκε λίγο πριν…”

Αυτό είναι το Ντοκουμέντο που ρίχνει φως στο θρίλερ του επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου