in

Ο Παναγιώτης Στάθης «λιώνει» για την σύζυγο του – «Τρελάθηκα! Έβλεπα μόνο εκείνη, τίποτα άλλο, έπεσε μαύρο»

Ο Παναγιώτης Στάθης βρέθηκε καλεσμένος της Τζένης Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του OPEN αναφέρθηκε στην γνωριμία με την σύζυγο του, Αθανασία και τον θρησκευτικό τους γάμο στα Κύθηρα.

Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Στάθης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την σύζυγο μου την γνώρισα στα Κύθηρα, από όπου και έχει καταγωγή, αλλά δεν μεγάλωσε εκεί. Η Αθανασία έχει γεννηθεί στην Αυστραλία, ήρθε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από τα Κύθηρα όπου και έχουν εστιατόριο οι γονείς της. Κάποια στιγμή πήγα εκεί για έναν γάμο, ήξερα φατσικά την μάνα και τον πατέρα της, ήξερα τον μικρότερο αδελφό της αλλά δεν ήξερα την Αθανασία. Δεν την είχα δει ποτέ».

«Την είδα στο γάμο… Μεγάλες στιγμές! Πω, τρελάθηκα! Ναι, ναι, τρελάθηκα! Ήταν σαν ξαφνικά να έχεις ένα πλήθος ανθρώπων και έβλεπα από πίσω μόνο αυτό. Τίποτα άλλο. Έπεσε μαύρο. Παντρευτήκαμε στα Κύθηρα, ενώ είχαμε κάνει πρώτα πολιτικό γάμου, όπου και κάναμε τον θρησκευτικό με παρανυφάκι την κόρη μας».

«Ήταν τριών χρονών και έλεγε «θα είμαι παραμυθάκι»! Το έλεγε λάθος, παιδί μου. Θεϊκό, δεν τα διορθώνεις ποτέ αυτά. Υπήρχε μεγάλη συγκίνηση και ήταν πολύ ωραία στον γάμο μας. Βασικά δεν ήταν μόνο συγκίνηση αλλά γλέντι, ξεσαλώσαμε 15 ημέρες» πρόσθεσε, επίσης, ο Παναγιώτης Στάθης στην εβδομαδιαία εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καιρός στη Θεσσαλονίκη – Κανονικά η κυκλοφορία φορτηγών και λεωφορείων στην Περιφερειακή Οδό

Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ – Μητέρα καταγγέλλει κακοποίηση 11 ετών από τον πρώην σύζυγό της