in

OMGOMG LoveLove

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι πολύ ερωτευμένος και αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γρηγόρης Μπάκας στο Πρωινό, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η καλή του, που εργάζεται στο τμήμα marketing γνωστής εταιρίας ρούχων, μένουν εδώ και μία εβδομάδα κάτω από την ίδια στέγη.

Η σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη και της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου έγινε γνωστή όταν βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ τον Μάϊο του 2023, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει για πρώτη φορά μαζί αφού είχαν προηγηθεί ήδη έξι μήνες “αθόρυβου” έρωτα.

Συνεπώς, μετά από περίπου έναν χρόνο σχέσης, επέλεξαν να συγκατοικήσουν!

 

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Το λάθος της Δέσποινας είναι ότι έχει ψώνιο με την προβολή και την δημοσιότητα γιατί έχει ανάγκη να την θαυμάζουν και να της λένε όλοι “Μπράβο”. Εκεί χάνει το δίκιο της. Όμως η Δέσποινα είναι Κυρία.
    Είναι εξαιρετικό παιδί και έμεινε 22 χρόνια με τον Ντέμη που την κεράτωνε και γενικά, είχαν πολλούς καβγάδες γιατί αυτός είναι τσαμπουκάς και μπουνταλάς. Η Δέσποινα κράτησε την οικογένειά της, προσπαθώντας και παλεύοντας για χρόνια για την σχέση της με τον Ντέμη. Του ήταν πάντα πιστή,
    ενώ εκείνος της ήταν πάντα άπιστος και παρτάκιας. Τον αγαπούσε και προσπαθούσε πολύ να ανανεώσει την σχέση τους, μάταοα όμως, αφού ο Ντέμης δεν άλλαζε ποτέ και χειροτέρευε.
    Κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι και εφόσον τα παιδιά είχαν μεγαλώσει αρκετά,
    αποφάσισε να χωρίσει με τον Ντέμη της και να βρει την ηρεμία της και την υγειά της, μακριά από το κέρατο και τους καβγάδες. Δεν συμφωνώ βέβαια με την καινούργια ακατάλληλη επιλογή της τον Μπισμπίκη που είναι πολύ χειρότερος από τον Ντέμη και την εκμεταλλεύεται για δόξα και χρήμα και εύχομαι να τον καταλάβει σύντομα, να τον χωρίσει και να βρει έναν πραγματικά καλό άνθρωπο που θα την αγαπάει πραγματικά. Όμως φαίνεται πιο ευτυχισμένη μετά τον χωρισμό με τον Ντέμη.
    Παραδέχομαι τον Ντέμη ως κορυφαίο παικταρά της ΑΕΚ και ότι κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πάντα ήταν χαμηλών τόνων όσον αφορά την δημοσιότητα και
    ποτέ δεν εκτέθηκε. Μαγκιά του. Σε αυτό του βγάζω το καπέλο. Η αλήθεια όμως να λέγεται.

Μεσολόγγι ΤΩΡΑ – Το κυνήγι θησαυρού και ο έντονος καβγάς για τα λεφτά

Μεσολόγγι – «Μου είπε ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να βρεθεί» αποκαλύπτει συγκρατούμενος του κρεοπώλη