Ο Νεϊμάρ γλεντάει τον Αντσελότι και παίζει όλη την ημέρα πόκερ

1 Min Read

Άλλοι ιδρώνουν στο γήπεδο. Και άλλοι… στο τραπέζι του πόκερ. Ο Neymar ξαναμπαίνει στο στόχαστρο, αλλά όχι για γκολ ή ασίστ. Αυτή τη φορά για… τα φύλλα που μοιράζει εκτός αγωνιστικού χώρου. Και αντί να το μαζέψει; Το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Με ένα story που έγινε viral, απάντησε στους επικριτές του με ύφος «δεν με αγγίζει τίποτα»: προπόνηση, σινεμά και –φυσικά– πόκερ στο κινητό.

 

  • Με emoji γέλιου, γιατί κάπως πρέπει να δείξεις ότι δεν ιδρώνει το αυτί σου. Το θέμα όμως δεν είναι το πόκερ. Είναι το timing. Γιατί όταν είσαι ο Neymar, δεν έχεις την πολυτέλεια να δείχνεις χαλαρός όταν γύρω σου γίνεται χαμός.

 

Οι τραυματισμοί, η απόδοση, η εικόνα του… όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Και κάθε τέτοια ανάρτηση ρίχνει λάδι στη φωτιά. Από τη μία, ένας σταρ που ζει όπως θέλει. Από την άλλη, ένα κοινό που περιμένει περισσότερα. Και κάπου στη μέση; Ένα emoji που λέει πολλά. Γιατί στο τέλος της ημέρας, δεν παίζεις μόνο πόκερ. Παίζεις και με την εικόνα σου. Εκτός αν θές να την πείς στον Αντσελότι που δεν σε κάλεσε στο Μουντιάλ. Τυχαίο; 

Share This Article