in

CryCry LOLLOL

Ο Μουτσινάς κράζει την Ελευθερίου για την τηλεθέαση – «Έχεις χάσει το δίκιο σου!»

«Η άποψή μου, πετάξτε την.. Δεν γίνεται Ελευθερίτσα μου καλή να νιώθεις ότι σε έχει εκθέσει αυτός ο άνθρωπος και ενώ έχεις κρατηθεί και δεν έχεις τοποθετηθεί να κάνεις ολόκληρο ταξίδι και να πληρώνεσαι για να τοποθετηθείς. Λυπάμαι! Ούτε είναι ντροπή της Κύπρου ο Μάριος. Είναι οριακά μία τυπική συμπεριφορά ενός άντρα, χαλαρώστε! Αυτά γίνονται. Οι γυναίκες δε λέτε ψέματα άμα θέλετε κάποιον, “σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, είσαι ο μόνος;”. Και είναι ο μόνος απλά στην πρώτη σελίδα. Μην παθαίνουμε τρέλα. Για μένα έχει χάσει το δίκιο της. Θα τσακωθούν δύο φορές ακόμη και θα την ψηφίσουν να φύγει την κοπέλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς, μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από το «Καλό μεσημεράκι» σχολιάζοντας το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου κατά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star».

 

Τα ίδια έκανε και με τον Τριαντάφυλλο κάποτε και εξασφάλιζε διψήφια. Κάτι που έκανε και χθές…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

  1. Ε οτι να ναι δηλαδη ολοι αυτοι που την κραζουν , αντι να κραζουν την Καρολινα και τον Μαριο που κρυβεται σαν το ποντικι ειναι τοσο ζεν !Και η υποκρισια καλα κρατει

    • Καλα κρατει η υποκρισια κατι καλοπαιδων που δειχνουν τους παντες με το δαχτυλο και γραφουν ο,τι να ‘ναι, εννοεις. Εχει απολυτο δικιο ο Νικος και οσοι συμφωνουν μαζι του ειναι απολυτα δικαιοι και ειλικρινεις. Κανεις δεν εκραξε καποιον και δεν υπαρχει λογος. Δεν μιλαμε για εγκληματιες. Την αποψη μας γραφουμε ολοι. Καποια θεματα ειναι καθαρα αντικειμενικα και αλλα υποκειμενικα. Ολα τα παιδια ειναι συμπαθη. Δεν εβλαψαν κανεναν ο Μαριος και η Καρολινα. Για την ακριβεια, δεν εκαναν τιποτα κακο γιατι ολο το σκηνικο ειναι στημενο. Μεχρι και η Δαναη θεωρησε υπερβολικη την αντιδραση της Ελευθεριας και ενιωσε ετεροντροπη. Εκτος κι αν η Δαναη ειναι υποκριτρια. Δεν ειναι ομως. Ειναι ντρομπρα κοπελα. Αρα, οσοι συμφωνουμε με την Δαναη και τον Νικο εχουμε δικιο. Καλο παιδι η Ελευθερια αλλα η αντιδραση της ηταν cringe. Και αρκετα στημενη για την τηλεθεαση οπως υπονοησε και η Δαναη. Πιθανον να μην ευθυνεται η Ελευθερια αλλα η παραγωγη που την εβαλε να τα πει. Μην πιστευετε καθε ψεμα των ριαλιτι.

    • Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι υποκριτής? Τι μας λες καλέ. Το ακούσαμε κι αυτό. Όχι βέβαια. Εσύ είσαι υποκριτής που κατακρίνεις τους πάντες λες και είσαι τέλειος. Έτοιμος είσαι να τους κράξεις όλους. Έλεος. Ο φανατισμός είναι αμορφωσιά. Εμείς είμαστε ευθείς και ειλικρινείς και δεν παριστάνουμε τους κριτές. Δίκιο έχει ο Νίκος. Ο Μάριος και η Καρολίνα είναι καλά παιδιά. Το ίδιο και η Ελευθερία. Η αντίδρασή της ήταν όμως υπερβολική. Το παιχνίδι είναι σικέ έτσι κι αλλιώς. Οπότε τι σκας? Δεν υπάρχει λόγος.

ΑΝΤ1 – Τέρμα οι επαναλήψεις και οι ταινίες. Τι αλλάζει στο πρόγραμμα του σταθμού;

Φρίκη στην Ημαθία – Κρέμασαν σκύλο σε γέφυρα…