in

LOLLOL OMGOMG

Ο Μουτσινάς για τον Κονδυλάτο – «Είναι πολύ μεγάλες μπούρδες αυτές, οπισθοδρομικά πράγματα»

«Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον να υπάρχουν πάρα πολλές απόψεις. Όντως έχει ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί. Εγώ αυτό δε μπορώ να το καταλάβω από έναν νέο άνθρωπο. Μας έχει λείψει η πατριαρχία;», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς, μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή του, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία.

Και συνέχισε: «Έχω τρελαθεί τώρα εγώ με αυτό που ακούω, έχω καεί. Θα πάθω τρέλα τώρα… θα μου πεις: δε φταίει ο άνθρωπος, αυτά πιστεύει. Αλλά εγώ δε μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα».

«Δεν είναι vintage αυτά, είναι οπισθοδρομικά. Έχει διαφορά, δεν είναι ωραίο. Είναι το ελενίτ, δεν το θες, θες να προχωρήσεις. Αν μία γυναίκα νιώθει ολοκληρωμένη φροντίζοντας έναν άντρα και πληρώνεται για αυτό, τότε οκ, είναι εργασία», επισήμανε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής.

«Αν δεν πληρώνεται και απλά είναι σύντροφος και πρέπει να τον υπηρετεί για να νιώσει ολοκληρωμένη… θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ μεγάλες μπούρδες αυτές και η τηλεόραση έχει ευθύνη να φιλτράρει αυτά που παίζει», κατέληξε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Μιχαλής Σαράντης – «Φοβάμαι πως θα πεθάνω και δεν θα δω την κόρη μου να μεγαλώνει»

Μεταμόρφωση – Στιγμές τρόμου και αγωνίας για μια 75χρονη που έπεσε θύμα ληστείας μέσα στην αυλή της