O Μητσοτάκης στον «Ευαγγελισμό» για τον Μυλωνάκη

1 Min Read

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, έπειτα από τη μεταφορά του Γιώργου Μυλωνάκη, ο οποίος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

  • Η άφιξή του έγινε λίγο πριν τις 11:30 το πρωί, με σκοπό να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ.

Η κατάσταση του Μυλωνάκη είναι κρίσιμη, καθώς υπέστη ρήξη ανευρύσματος και είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει ανησυχία τόσο στο πολιτικό σκηνικό όσο και στους πολίτες.

  • Στο πλευρό του Μητσοτάκη στο νοσοκομείο βρίσκονται επίσης ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός του, Μάριος Θεμιστοκλέους, οι οποίοι παρακολουθούν στενά την κατάσταση της υγείας του συναδέλφου τους.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού φέρνει στο προσκήνιο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, ενώ οι επαφές και οι συζητήσεις που γίνονται στο νοσοκομείο έχουν ενδιαφέρον για την πολιτική σκηνή.

 

  • Οι λεπτομέρειες γύρω από την κατάσταση του Μυλωνάκη παραμένουν περιορισμένες, με τις αρχές να τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με την ακριβή εξέλιξη της υγείας του.

 

Share This Article