in

OMGOMG LoveLove

Ο Μιχάλης Μουρούτσος έσπασε το σαγόνι του σε αγώνα ποδοσφαίρου – “Τώρα είμαι με λάμα και βίδες”

Ένας αγώνας ποδοσφαίρου 8Χ8 και μια τυχαία σύγκρουση έστειλαν τον Μιχάλη Μουρούτσο στο χειρουργείο με κάταγμα στο σαγόνι!

«Τώρα είμαι με λάμα και βίδες» έγραψε ο Μιχάλης Μουρούτσος στο Instagram, όπου ανέβασε σήμερα (13.02.2024) φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης ευχαρίστησε όσους του στάθηκαν, εξήγησε πως έγιναν όλα και… αστειεύτηκε με το ατύχημά του!

«Την περασμένη Πέμπτη είχα ένα ατύχημα σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα 8Χ8. Σε μια κακή, σπάνια στιγμή, έσπασα το σαγόνι μου, καθώς συγκρούστηκα με έναν φίλο μου (συμπαίχτη). Διακομίστηκα στο 401 και διαγνωστικά με κάταγμα της κάτω γνάθου», περιέγραψε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

«Από την πρώτη στιγμή το προσωπικό, οι νοσοκόμοι, οι νοσηλευτές, οι γιατροί και η διοίκηση του νοσοκομείου στάθηκαν δίπλα μου και τους ευχαριστώ πολύ. Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γνάθο χειρουργό Γιώργο Μητσόπουλο που μου έκανε την επέμβαση με απόλυτη επιτυχία.

Γιώργο, πέρα από καλός γιατρός είσαι και υπέροχος άνθρωπος. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, την σύντροφο μου που δεν έλειψε στιγμή από δίπλα μου, τους συγγενείς μου, τους φίλους μου, συναδέλφους, δασκάλους προπονητές, τους γνωστούς μου και τους αγνώστους που ήταν δίπλα μου. Τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης ήταν συγκινητικά», συνέχισε.

Τι νομίζετε;

19.8k Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γλυφάδα – Οι λογαριασμοί εκατομμυρίων του Αιγύπτιου δράστη και το έγγραφο – ντοκουμέντο

Γλυφάδα – «Αν δεν φύγεις από το σπίτι θα σε κάψω σαν ποντίκι» – Η απειλή στον 76χρονο πριν το μακελειό