in

OMGOMG

Ο Μιχαηλίδης εξομολογείται – «Έπρεπε να κάνω κι άλλες δουλειές για να μπορώ..»

Ποδαρικό στη νέα εκπομπή του Τάσου Ιορδανίδη στην ΕΡΤ1 έκανε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στους «Μπαμπά-δες» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δύσκολο ξεκίνημά του στον χώρο του Θεάτρου, τις θυσίες και τα εμπόδια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει την ώρα που ταυτόχρονα μεγάλωνε την κόρη του.

«Ήμασταν και φτωχοί και σε δύσκολες συνθήκες. Το Θέατρο εκείνη την εποχή στη Θεσσαλονίκη δεν υπήρχε ως επάγγελμα, εκτός Κρατικού. Είχα επιλέξει να μην είμαι στο Κρατικό, μπήκα 30 χρονών στο Κρατικό, οπότε ο αγώνας ήταν άνισος», δηλώνει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Έπρεπε να κάνω άλλη δουλειά, για να μπορώ να έχω χρήματα για να παίρνω το γάλα του παιδιού, γιατί δεν έφταναν από τη δουλειά της γυναίκας μου και ταυτόχρονα δεν έπρεπε να αφήσω το θέατρο, γιατί έκανα 14 έργα παραγωγή, χωρίς μία», περιγράφει ο δημοφιλής ηθοποιός στην κάμερα της ΕΡΤ1.

«Από το θέατρο για 8 χρόνια δεν πήρα καθόλου χρήματα. 8 χρόνια, δεν άντεξα μετά, οικονομικά έφτασα σε αδιέξοδο και μπήκα στο Κρατικό Θέατρο και, ταυτόχρονα,, επειδή πια είχα ένα μεροκάματο από το θέατρο, μου ήρθε η ιδέα να κάνουμε ένα πράγμα που θα μπορώ να το ελέγχω όλο εγώ», πρόσθεσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για την ιστορία των «Άγαμων Θυτών».

«Εκεί ένιωσα ότι τελειώνει η μεγάλη απόρριψη. Μέχρι τότε η απόρριψη ήταν οριακή, δεν ένιωθες ότι μπορείς να πας παρακάτω. Ήταν όμως καλό σχολείο», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ρόδος ΤΩΡΑ – Νταής αποπειράθηκε να βιάσει την εν διαστάσει σύζυγό του και χαστούκισε το παιδί του

Τρόμος – Επιτέθηκε με βελόνες σε προσωπικό σούπερ μάρκετ – Βρέθηκαν θετικοί στον HIV