in ,

OMGOMG

Ο Μελέτης Ηλίας για τις σκηνές βίας “στο Προξενιό” – “Το κύριο μέλημα μου ήταν να προσέξω την συνάδελφο”.

Ο Μελέτης Ηλίας φέτος κάνει την ανατροπή σε ένα ρόλο πολύ διαφορετικό από εκείνον που είχε στο σόι μου στον Αlpha. Είναι σκληρός και βίαιος και πριν από λίγες μέρες είδαμε δυνατές σκηνές στο “Προξενιό της Ιουλίας” αφού για τις ανάγκες του ρόλου χτυπά την αδερφή του.
  • Ο ηθοποιός λέει για αυτές . «Εμένα το κύριο μέλημά μου σε αυτές  τις σκηνές βίας ήταν να προσέξω όσο μπορώ τον συνάδελφο, γιατί καμιά φορά μπορεί πάνω στην ένταση να σου ξεφύγει κάτι παραπάνω. Η αλήθεια είναι πως χάρηκα, γιατί μου είπε η Άννα (Μασχα) πως δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση σωματικά», λέει.
Σε ό,τι αφορά το κοινωνικό κομμάτι, τονίζει πως «είναι λυπηρό να υπάρχει τόση βία και σήμερα να βλέπουμε εικόνες που αφορούν  τις δεκαετίες του ’50 και του ’60, γιατι η Ιστορία δεν έχει μάθει από τα λάθη της και γίνονται κύκλοι ξανά. Μάλιστα, βλέπουμε όλα αυτά που συμβαίνουν ειδικά από τις καραντίνες και μετά. Σαν να έχουν ξυπνήσει  κάποια πολύ άγρια ένστικτα και έχουμε αυτές τις περιπτώσεις με τις γυναικοκτονίες ή με τη βία, είτε σωματική είτε λεκτική» λέει στα “Παραπολιτικά”

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καιρός – Πρώιμο καλοκαιράκι με άνοδο θερμοκρασίας

Χαϊδάρι ΤΩΡΑ – Περίεργη απαγωγή επιχειρηματία ερευνούν οι αρχές. Συνελήφθη ένας εκ των δραστών