Δεν είναι απλά ένα νέο μαγαζί. Είναι το project που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη νυχτερινή Αθήνα. Ο Νίκος Οικονομόπουλος ετοιμάζεται για ένα δυναμικό comeback, αλλά αυτή τη φορά δεν μιλάμε για «επιστροφή». Μιλάμε για επίδειξη ισχύος. Το νέο «παλάτι» του επιχειρηματία Μαροσούλη δεν έρχεται να ανταγωνιστεί απλώς χώρους που ήδη γνωρίζουμε.
- Έρχεται για κάποιους κύκλους να τους… σβήσει από τον χάρτη. Θα τα καταφέρει; Δύσκολο. Πάμε τώρα στις λεπτομέρειες.
Πισίνα πάνω στη σκηνή – όχι διακοσμητική, αλλά λειτουργική. Τζακούζι backstage για στιγμές χαλάρωσης πριν και μετά το πρόγραμμα. Σκηνικά που θυμίζουν διεθνή shows και μια συνολική αισθητική που φωνάζει «είμαστε αλλού». Το concept είναι ξεκάθαρο . Υπερπαραγωγή.
- Δεν μιλάμε για ένα ακόμα μπουζουξίδικο, αλλά για έναν χώρο που επιχειρεί να γίνει εμπειρία. Από το φως μέχρι τον ήχο και από τη σκηνή μέχρι τα καμαρίνια, όλα σχεδιάζονται σε επίπεδο που μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει.
Η πρεμιέρα στοχεύει στον Οκτώβριο, με εκατοντάδες εργαζόμενους να δουλεύουν ήδη πυρετωδώς. Και ο ίδιος ο Οικονομόπουλος; Θα περάσει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού εκεί, ελέγχοντας τα πάντα. Γιατί εδώ δεν παίζεται απλά ένα πρόγραμμα. Παίζεται η πρωτιά. Θα την πάρει; Οψόμεθα!
